Quantcast
Till salu inom: ”

kanin dvärgteddy säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Blandat

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu har vi en underbar kaninhane som letar nytt hem. Han är av rasen lejonhuvad kanin, "dvärgteddy", och i färgen egern/vit wienertecknad med blå ögon. Han är 4 månader gammal. Han älskar att sitta i famnen och kela och skulle passa utmärkt till barn! Han är van vid hantering av såväl barn som vuxna och har både hund och kattvana. Övergångsfoder, skötselråd samt livslång support ingår. För mer information, gå in på hemsidan: http://ostergardets.weebly.com/ Ring eller maila vid intresse!
En riktigt fin dvärgteddy kaninhona säljes med härstamningsbevis till kel eller avel. Sötare kanin går inte att få tag i. Född i Februari detta året. Kan fås parad med vitblåögd hane men då till en kostnad på 300 kr. Har även innebur på över lagliga mått. Hon bor ute nu men kan flytta in. Säljer ENBART denna fina kanin pga. att jag bara ska ha dvärgvädur nu. Pris enbart kanin: 500 Kanin+bur: 800 Parad kanin + bur: 1000:-
Hej! Nu är det dags för höstens sista ungar att flytta till egna hem. Jag har kaniner i olika pälstyper så som Rex SB, Normal SB RB och satinrex, både hanar och honor finns. Alla kaniner är bettfelskontrollerade och säljs med H-bevis, skötselråd och övergångsfoder. Ni är hjärtligt välkomna att höra av er till mig! Kika gärna in på hemsidan för mer info: http://hagalundskaniner.weebly.com/ Mvh Linnéa P.s har även en "olyckskull", blandras mellan dvärgteddy och dvärgvädur rex, båda ungarna är vita m. blåa ögon, mycket söta!
2 kaningungar som kan hämtas omkring den 22 mars. den svart/vita är en hane och den grå/blå är en hona. En dvärgkaninkorsning där pappan är en liten teddy löwen i gult och vitt och mamman är en teddylöwen/lejonhuvad dvärgkanin i svart/vita färger. Båda föräldrarna finns att se. PRIS: 250 kr Har tyvärr inga burar att sälja till. Välkomna att ringa, mejla eller SMSa DVÄRGKANINERLEJONKANINKANINUNGE LEJONHUVADE Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer lite kaniner i olika åldrar! 3st Holländska Kaninungar på 8 veckor, Honor. Trevlig lugn ras. Perfekt tecknade alla. brun/vita. 330Kr 1st vit dvärgteddy ca 6 månader. Riktigt social och sitter gärna i famnen och myser. Riktigt mysig vit päls och blå ögon. Dock är hon för tillfället nyklippt, men de växer ut. :) 200kr 1st svart/brun lejonhuvad hane på ca 14 veckor. Väldigt mysig! 190kr 1st Hermelin kille ryss tecknad. Väldigt liten och söt. ca 4 månader gammal. Snäll att hantera. 150kr Maila vid intresse!