Quantcast
Till salu inom: ”

leksvik skötbord säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Skötbord

Västervik

Tidigare annonser till salu

Spjälsäng Leksvik, antikbets i mkt bra skick säljes inkl madrass, täcke, kudde, lakan och påslakan. Sängbottnen kan monteras i två olika höjdlägen. En spjälsida kan monteras bort när barnet blir större och själv kliver i/ur sängen. Pris 600 kr Leksvik skötbord/byrå, antikbets. Kan anpassas allteftersom barnet växer: skötbordet är lätt att omvandla till en vanlig byrå. Även den i bra skick. Mkt praktisk möbel som kan användas länge. Pris 600 kr Paketpris: 1000 kr
Säljer Leksviks skötbord för 300kronor. Vi har sågat ett hål där bak (inget som syns) eftersom vi ville ha den närmre väggen men där var en kontakt. Även någon repa uppe på som skedde när vi flyttade men heller inget man direkt stör sig på. Säljer även en gåstol som är köpt på Babyproffsen. Spelar lite musik och sådär. Säljer den för 250kronor. Hör gärna av er genom mejl !
Gåstol Acta Graco. Pris 400 kr (nypris 749 kr) **SÅLD** Ett Leksvik skötbord med byrå säljes. 89 cm brett, 87 cm högt, 78 cm djup. Skötbordsdelen går att ta bort och då blir byrån 42 cm djup. Pris 400 kr (nypris 1495kr) **SÅLD** En stadig och robust badstol som fäster med sugkoppar mot badkarets botten. Kanterna är öppningsbara för att enklare kunna lyfta ur barnet ur stolen. Pris 200 kr (nypris 449 kr) Pingu sängmobil. Pris 200 kr (nypris 399 kr)
Smidig och lätt vagn att ha med sig! Tar minimalt med plats när den är ihop fälld! Levereras ny tvättad och uppsmörjd så det är bara att tuta och köra! 800:- Har även spjälsäng och skötbord leksvik till salu i bra skick! 700:- för båda! Prutat och klart, välkommen att höra av sig! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer ett leksvik skötbord,aningen slitet längst fram på kanten men fullt fungerade. 3 lådor,fack under skötbordet,hylla ovanför. Skötbordsdelen kan monteras bort så man får en bokhylla/byrå. Leksvik spjälsäng. På bilden är långsidan borttagen men den skruvar man lätt fast igen så att en bebis kan sova i sängen.Madrass medföljer om så önskas. När kortsidan är på så kommer bädden också längre upp. Finns i Kinna. Har platsbrist så hämtas så fort som möjligt. 600 för båda två lr bud.