Quantcast
Till salu inom: ”

louis vuitton kopia sverige säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

akita inu

Upplands-Väsby
Blandade böcker

Östergötlands län
Blandat böcker

Östergötlands län
Böcker

Östergötlands län
Blandat

Östergötlands län
Blandat

Östergötlands län
Böcker

Östergötlands län

Tidigare annonser till salu

Lyxigt bälte från Louis Vuitton säljes. Bältet är inköpt på Louis Vuitton i Stockholm, men jag bytte storlek på bältet i Köpenhamn. Kassakvittot är därför från Stockholm och butikskvittot från Köpenhamn. Både säljarens och mitt namn framgår av kvittot. Storlek: 75cm. Längd från yttersta hålet är 80cm och från innersta hålet 70cm. Bredd 2cm. Bältet är sparsamt använt och väl omhändertaget. Det är i det närmaste nyskick på det. Kvitto, låda, dustbag och påse från butiken medföljer. Pris: 1 500kr. Vid snabb affär står jag för ev. frakt inom Sverige. Pengarna sätts in på mitt konto i Handelsbanken, därefter skickar jag bältet. Jag är en pålitlig och ärlig person och befattar mig inte med kopior. Jag skickar gärna fler bilder till seriösa spekulanter. Maila gärna, så svarar jag så fort jag kan!
Hej, nu har det blivit dags för mig att sälja två av mina gamla favoriter som mest bara står och samlar damm i garderoben just nu. Väskorna är äkta och kvitto eller kontoutdrag finns att få kopia på. 1: Celine Micro Luggage Köptes för cirka 1,5 år sen i Stockholm. 8500 SEK. 2: Louis Vuitton Neverfull GM (Stora modellen) Knappt använd då jag har mellanmodellen också som jag använder mer. Köptes 2014. 5750 SEK. 3: Louis Vuitton Korthållare Kortfodral/hållare med plats för cirka 6-8 kort. 1000 SEK 4: Louis Vuitton Speedy Damier 35 Lite använd men i väldigt bra skick. 5500 Väskorna finns att hämta i Stockholm eller skickas rekommenderat runt i Sverige.
Vill köpa en billig Louis Vuitton FEJK väska i fint skick, helst en väska i speedy-modellen som på bilden. Är också intresserad av plånböcker från LV, även de kopior.
Nu säljer jag min Louis Vuitton Neverfull GM som är helt ny, oanvänd köptes LV butiken i oslo för 4500:- 100% äkta!. original ej kopia Väskorna finns att se och avhämta i Eskilstuna eller så kan jag skicka den också MJLA MIG ERAT NUMMER SÅ RINGER JAG UPP ER
Säljer en jättefin kopia av Louis Vuitton Neverfull MM. Väskan är ny och aldrig använd.