Quantcast
Till salu inom

"louis vuitton kopia säljes"

Falkenberg
2 dagar

Louis Vuitton bag nytt

450 kr
Citiboard
Varberg
2 dagar

Skärp Lv och GG

500 kr
Citiboard
Falkenberg
24 dagar

Louis vuitton väska ny

1 000 kr
Citiboard
Falkenberg
24 dagar

LV metis pochete

650 kr
Citiboard
Luleå
Igår

Ktm 505 08:a med bandsats

38 000 kr
Blocket.se
Butik Umeå
Idag

Fältspade ( KLAS )

200 kr
Blocket.se
Borås
Idag

Louis Vuitton Toiletry pouc...

5 195 kr
Blocket.se
Täby
Idag

Barstolar. Italienska orgin...

1 000 kr
Blocket.se
Idag

Louis Vuitton x Nigo Keepal

34 999 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Väskor  ·  Kungsbacka

Louis Vuitton Neverfull MM

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Nu säljer jag av lite associerar till förmån av nya. Självfallet är allt i original. En Louis vuitton neverfull MM monogram canvas, använd men i väldigt fint skick. En Louis vuitton neverfull MM damier azur, som ny. Inte ens uppackad ur asken, uppskattad julklapp, vill dock ha en modell större. Eventuellt intresserad av ett byte, om ni har en GM. Kvitto måste finnas. En Louis vuitton plånbok modell Eugenie i svart epi läder. Använd dagligen, men i nyskick. Även här kan jag tänka mig ett byte, intresserad av modellen Joey i offwhite, även Eugenie i offwhite. Kvitto finns, dock är fler saker inköpta under samma tillfälle så kan enbart erbjuda en kopia.
2 200 kr
Blocket.se
Accessoarer  ·  Älvsjö

Louis Vuitton denim filofax original

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Idag
Fantastisk original Louis Vuitton limited edition denim i storlek pocket. Använd men i superskick! Kopia på kvitto (nypris 2250 kr) och ask medföljer köp. Original linjal, en del LV papper och några linjerade filofaxpapper i olika färger kan jag skicka med också om du vill. Den finns att hämta i Örby eller skickas med posten om du betalar frakten. Jag vill ha 1100 kr för den. Inga skambud tack!! Frågor eller fler bilder? Maila! Ha det bäst! / Maria
1 100 kr
Blocket.se

Louis vuitton crossbody väska

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Louis vuitton väska . strl:23*21*6cm Samtliga väskor är äkta vara, jag befattar mig ej med kopior. Eftersom det är vintageväskor så finns inga kvitton att tillgå. Önskar du fler foton så skickar jag gärna det. Svarar endast på mail eller Sms. Svarar inte på prutmail. Betalning sker gärna genom blocketpaketet,swish eller posten rek som en säker betallösning. Köparen står för frakten och betala först för frakten innan jag boka paket.
900 kr
Blocket.se

Vintage loius vuitton Ryggsack

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Louis vuitton väska . strl:38*34*14cm Samtliga väskor är äkta vara, jag befattar mig ej med kopior. Eftersom det är vintageväskor så finns inga kvitton att tillgå. Önskar du fler foton så skickar jag gärna det. Svarar endast på mail eller Sms. Svarar inte på prutmail. Betalning sker gärna genom blocketpaketet,swish eller posten rek som en säker betallösning. Köparen står för frakten och betala först för frakten innan jag boka paket.
1 600 kr
Blocket.se

Louis Vuitton Monogram Canvas Cabas Mezzo

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Louis vuitton väska . strl:54*35*15cm Samtliga väskor är äkta vara, jag befattar mig ej med kopior. Eftersom det är vintageväskor så finns inga kvitton att tillgå. Önskar du fler foton så skickar jag gärna det. Svarar endast på mail eller Sms. Svarar inte på prutmail. Betalning sker gärna genom blocketpaketet,swish eller posten rek som en säker betallösning. Köparen står för frakten och betala först för frakten innan jag boka paket.
2 500 kr
Blocket.se