Quantcast
Till salu inom: ”

luzernstövare valpar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

3 valpar födda den 18 aug v 33 (2011) Mor: Cindy (SE47490210), en renrasig Drever. Mycket snäll och social, pigg och glad. Far: Tarzan, en blandras; Drever/Hamiltonstövare/Luzernstövare. 40cm i mankhöjd. Bra jaktkunskaper, mycket snäll och social. Valparna passar bra till dig som ska jaga(småvilt, även rådjur) med din hund och/eller helt enkelt bara vill ha en sällskaps/familjehund. De kommer antagligen att bli mellan 30 och 45 cm i mankhöjd. Valparna är inte 8 veckor än och därför inte leveransklara men kommer att vara det v 41(torsdag). Då är de även chipmärkta och avmaskade. Hör helst av dig på telefon då jag läser mejlen sällan! :)
Blandrasvalpar till jakt eller sällskap, sju st varav fyra tikar och tre hanar. Två hanar och en tik är redan tingade. Mamman är en blandning av Tysk jaktterrier, Drever, Luzernstövare, Gotlandsstövare och Smålandsstövare. Pappan är en renrasig Smålandsstövare. Båda mycket duktiga jakthundar. Tiken driver allt klövvilt (med drev på ca 2 timmar) och räv, men hare är favoriten. Hanen är mycket duktig harhund. Både tiken och hanen är lugna och trevliga hundar. Leveransklara tidigast 14/9, då valparna är 8,5 v gamla, levereras avmaskade, vaccinerade och chipmärkta. Valp kan tingas mot en handpenning på 1000kr, (återfås ej vid ånger). Finns i Orsa.
Jag har sju trevliga valpar till salu av Dreverblandning. En tik är född den 1 september och övriga valpar den 16 september. Valparnas mödrar är båda av renras Drever. Far är 50% Drever, 25% Hamiltonstövare, 12,5 % Luzernstövare och 12,5% Smålandsstövare. Alla tre föräldrarna är mycket jaktintresserade. Den mest intressanta jakten är småvilt och nosen är mycket bra även för eftersök. De är mycket trevliga och sociala och lär sig gärna nytt. Valparna kommer med fördel till ett hem som jagar men tidigare sålda valpar, av samma blandning, är även sålda som rena sällskapshundar. Valparna är leveransklara, avmaskade och chipmärkta. Tikarna säljs för 6500kr och hanarna för 6000kr. Hör helst av er till mobilen då mejlen läses mer sällan. Tack
valparna är född 19/4 -11. 4st tikar och är blandning mellan schillerstövare av modern som är jaktchampion med 3 elit ettor på hare. och fadern är blandning mellan luzernstövare / kelpie. vetbes,vacc och chippmärkta vid leverans. pris 3000:- vid frågor ring 070-3951369 eller 0612-60163 bernt,
Jag har två trevliga valpkullar av dreverblandning till salu. Modern till den ena kullen heter Cindy och modern till den andra heter Anja. Båda mödrarna är av 100% Drever. Fadern, till båda kullarna, heter Tarzan. Han är 50% Drever och 50% Stövare (Hamiltonstövare/Luzernstövare/ Smålandsstövare). Både Anja och Cindy är mycket kärvänliga. De sitter gärna i knät och blir ompysslade. Tarzan är också mycket vänlig och social. Alla tre hundarna har stort jaktintresse och driver småvilt mycket bra. Cindys kull innehåller fem valpar, varav tre tikar och två hanar. Dessa valpar kan tidigast levereras 19:e november 2012, då dessa valpar är åtta veckor. Anjas kull innehåller sju valpar, varav fem hanar och två tikar. Anjas valpar kan tidigast levereras 26:e november 2012, då dessa valpar är åtta veckor. Tikarna säljs för: 5 500 sek och hanarna för 5 000 sek Första och andra bilden är Cindys och Tarzans förra kull(likadana i utseendet som nuvarande kull). Tredje bilden är Anjas nuvarande kull och sista bilden är på Anja och Cindy. Anja är den röda och Cindy den vit-svarta. Valparna kommer, vid leverans, vara avmaskade och chipmärkta. Välkommen att kontakta mig, helst via telefon då mejlen läses mer sällan.