Quantcast
Till salu inom: ”

marsvin skåne säljes

Marsvin

Skåne län

Tidigare annonser till salu

Måste tyvärr sälja mina 2 marsvin. Igor som är vit och nougat färgad är knappt året och Cookie är svart och choklad brun är drygt 1½ år. Dem trivs bra tillsammans och säljes ej seperat. Buren som medföljer är 100x50cm Ny vattenflaska,höboll,matskål, spån och mat medföljer såklart =) Är inte heltama men det går absolut att mysa med dem och dem älskar att vara ute på golvet. har ni frågor är det bara att maila och även så vid önskat köp.
Superfina marvsinspojkar till salu! En svart pojke och en med färgen golden agouti. (En är redan tingad) 5 veckor gamla börjar de bli redo att söka nya, kärleksfulla hem. De är födda och uppväxta i hemmiljö, vana vid såväl barn som hundar. Pigga och tama. Marsvin är personliga, snälla och glada små djur som passar de flesta. 150 kr styck eller 250 kr för båda. Marsvin är flockdjur och bör alltid vara av en grupp om minst två djur.
Hej! Eftersom vi ska flytta ska jag sälja mina 2 marsvin. De är bror och syster och killen är castrerad. Jag hoppas att de får ett trevligt hem hos nån som vet hur man tar hand om marsvin. Inklusiv; Bur gjort av ved, dricka flaska, hö, och allt annat mat. De är jättesnälla, men de kan bara vara rädda ibland. Mvh, Kira.
Hej! Vi vill sälja vårt lilla marsvin, Nemo eftersom vi inte har lika mycket tid för honom längre. Och han förtjänar mycket mer tid och sällskap! Han är ca ett år gammal och vi har haft honom i ett halvår ungefär. Han är jättegullig och vill gärna ha uppmärksamhet, så det är viktigt att umgås mycket med honom. Han skulle nog också uppskatta att få en ny marsvins vän. Buren säljes med om så önskas, 100 kr och Nemo för 150 kr, priset kan diskuteras vid snabb affär. Mejla eller skicka ett meddelande helst. Mvh Adam
Hejsan Vi har tyvärr upptäckt att vi är allergiska mot våra marsvin. så nu måste vi sälja dem. Vi säljer dem endast tillsammans inkl stor bur. Honorna som är drygt året är en långhårig gråbrun och en korthårig vildfärgad. priset för dessa plus buren är 700kr Har även en extra bur utan djur som säljes för 550, är något mindre än den andra, men ändå stor.