Quantcast
Till salu inom: ”

marsvin till salu västerbotten säljes

Wiiu spel

Umeå

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Köpes

Umeå
4 hoodies S/M

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi är en familj(två vuxna,två tonårsbarn och två marsvin)som gärna är hundvakt i sommar när du ska resa bort på semester. Stor eller liten hund spelar ingen roll bara den är snäll. Vi tar bara emot en hund i taget eller två från samma familj. Hunden får följa med oss i våra dagliga aktiviteter, mycket lek och promenader.Får även följa med till sommarstugan och bada om den tycker om det. Du står för hundmaten, sovbädd och ev favoritleksak och vi står för en trevlig familjemiljö. Vi har tidigare vana av att vara hundvakt. 300 kr för en vecka eller 50 kr per dag.
hej! jag har ett marsvin som just börjar närma sig fem år som jag med sorg i hjärtat måste sälja..... han och min andra marsvinshane vill döda varandra.. du som känner att du vill ha en underbar, mysig och pratsam kompis full av energi har ditt husdjur väntande här på dig. jag ser helst att han kommer till någon som kan erbjuda honom mycket tid och vet att du kan ge honom mycket uppmärksamhet och kel så är de bra också. Om ni är intresserade och är verkliga djurvänner hör av er så får vi prata mer. nås endast via mobilen.
Säljer flera hanmarsvin efter att ha lagt uppfödningen på is. De är redan placerade i par och eftersom de är vuxna är det svårt att ändra om hipp som happ. De är ihopparade på bästa tänkbara sätt :) Jag bor i Sundsvall men har bra förbindning med Jämtland, Västerbotten, Gävleborg och Stockholm. Det finns stora möjligheter att ordna transport runt om i landet. För att se bilder och mer info om varje marsvin, kika in på min hemsida under Till salu. http://www.freewebs.com/binajismarsvin Verkar något intressant, så mejla eller smsa mig. Telefonkontakt undanbes från början. Väl mött. //Mvh Mimmi
hej! jag måste nu sälja min kära lilla Ture kille. Han är ca nio månader gammal och hur mysig som helst. Jag vill att han kommer till ett kärleksfullt hem där han kan få en kompis. Med killen medföljer en bur, gömställe och matskål. Ni måste skaffa kompis, hö, spån och marsvinspellets. Kompisen är inte ett måste om ni har Jätte mycket tid för att kela med honom. Hör av er på min mobil vid intresse eller frågor mvh Sandra Ps det svarta marsvinet på bilden är inte tillsalu!
5 månader gammal marsvinhane måste säljas. Han är en social kille med missbildade bakfötter (bara visuellt) men är annars pigg och frisk. Charlie t.om reagerar på sitt namn :) Om ni har plats för denna goa kille, så hör av er. Marsvin är lätta att sköta om, så han är perfekt till barn. Eftersom dom är flockdjur så ser jag helst att ni har marsvin redan eller villiga att skaffa fler. Endast kontakt via telefon.