Quantcast
Till salu inom: ”

mc garage stockholm säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Garageplats MC

Stockholm
MC-Förvaring
F
Stockholm

Tidigare annonser till salu

hej nu lägger jag upp min motorcykel igen här på blocket pga oseriösa köpare. Motorcykeln är en honda CBR 125R 08:a jag köpte den i början av föra sommaren men tog bil körkort så då blev det aldrig av att ta MC kort därför säljer jag den till nån som bättre behöver den. Motorcykeln är i bra skick och endast en repa på själva tanken men den syns knappt motorcykeln har också stått i ett varmt garage hela vintern. För mer information är det bara ringa eller smsa maila inte då jag nästan aldrig kollar mailen
Skall ta en paus i mc åkandet, säljer därför min kanonhoj. BMW R 850 R med alla servicies gjorda och i kanonfint skick. Nytt framdäck förra säsongen. Vinterförvarad i garage. Tillbehör: Vindskärm fram, packväskor original samt toppbox, sen finns som standard ABS, sex växlar och värmehandtag. En BMW är alltid en BMW och byggd med kvalitet och har körglädje. Kom gärna och kika på den. Ingen provkörning utan cash. Vill du pruta så gör det på plats och om du är seriös annars får det vara. Kan maila fler bilder. Nås bäst via SMS och mail.
GasGas EC200 med specialfjädring från öhlins. HejSäljer min GasGas EC200 - 2006 då den endast står i garaget. Har tyvärr inte använt den på 2 år. Trevlig Enduro som passar särskilt om man tänkt börja köra eller återuppta Enduro. Mycket lättkörd och smidig i skogen. Lätt och följsam. ÖhlinsfjädringenDenna är extrautrustad med någon sorts specialfjädring från öhlins som ej är GasGas-original. Endast fram/bak-fjädring har ett nypris som är mer än vad jag begär för denna mc. Priset är sänkt! - 17000:- Hör av dig på mobil, sms eller mejl för fler bilder o info..Hälsningar Martin
En underbar leksak för både asfalt och grus! Inköpt 2009 på MC Sport, Trosta Gård. Tyvärr har inte tiden räckt till utan den står mest och ser ball ut i garaget. Enligt trippmätaren har den gått ca 182 tim och sen jag köpte den har den inte rullat mer än någon timme. Mig veterligen har den aldrig gått på bana. Inkl 4st motarddäck varav två sitter monterade på fälg! Jag betalar ca 2300 helårs försäkring = billig!
Eget rum i fin större villa med välskött trädgård i trevligt och lugnt område i Järfälla, ca 17 minuter till t-centralen från pendelstationen, uthyres till skötsam person. Möblerat eller omöblerat. Kök, allrum, toaletter och dusch delas med andra inneboende, som är studerande på akademisk nivå eller arbetande. Cykel och mc/skoterparkering i garage. Eventuellt även möjlighet till bilparkering. Även tillgång till trädgården.