Till salu inom

"vinterförvaring mc stockholm säljes"

Butik Sverige
10 år

www.vintergaraget.se Vansbr...

Hyrahyra.se
Stockholm
Idag

Dam byxor Armani st 38

300 kr
Citiboard
Stockholm
Idag

VÅRKAVAJ I ÄKTA LINNE

240 kr
Citiboard
Stockholm
Igår

Byrå med intarsia

500 kr
Citiboard
Stockholm
Igår

Loungemöbel

900 kr
Citiboard
Stockholm
Igår

1:a studentboende Stockholm

5 503 kr
Citiboard
Butik Stockholm
13 år

Förråd & Flyttmaterial i Solna

Hyrahyra.se
Butik Stockholm
13 år

Förråd & Flyttmaterial

Hyrahyra.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Motorcyklar  ·  Stockholm

Yamaha Fz6-n -06

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej! Säljer nu min Fz6 pga av annat motorcykelköp. Köpte denna i tron om att jag ville köra sporthoj. *Fullstämplad servicebok och väl omhändertagen. *Körd: 1124mil. *98hk. *Låg bränsleförbrukning. *Besiktad och skattad förra våren. *1000mila service gjord förra våren. *Billig att försäkra. *Rolig att köra. Står för tillfället på vinterförvaring i varmgarage. Från och med April ska det gå att köra upp för tung Mc med denna hoj vad jag har hört. Säljes servad eller oservad, priset är med hänsyn till att en service görs av köparen. Skambud undanbedes.
41 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Batteriladdare CTEK Zafir 90

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Säljer nu min nästan oanvända batteriladdare/underhållsladdare för både Bil och MC. Perfekt vid vinterförvaring. Pris är 250:- prutat och klart, det är halva nypriset. Jag kan bjuda på frakten om vi använder blockets betaltjänst. Annars hämtas den på Virebergsvägen i Solna. All info du behöver om laddare finner du här: http://www.ctek.se/Archive/ProductManualPdf/ZAFIR%2090_SV.pdf Maila eller ring vid intressen. Så länge annonsen ligger upp finns den kvar. Mvh, Jimmy
250 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Vinterförvaring MC -13

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
8 st platser för vinterförvaring av MC i varmgarage. El finns till diverse. 1000:- per MC/plats billigare om fler platser hyrs av en och samma person. EJ MECK! Endast tillgång för inställning eller uthämtning. Motorcycklarna kommer att stå uppställda på rad i vårt Hobbygarage och kommer hållas koll på av oss varje dag. Ring på 073-703 37 80 Eller maila.
1 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Nykvarn

Vinterförvaring med option -13

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Vi erbjuder vinterförvaring av din mc med möjlighet att köra i Spanien mellan 15/10-15/3. Vi sköter transporten av din hoj, du kommer ner när du vill och hämtar din hoj i vårt säkra garage. Där lämnar du den när du åkt färdigt. Den 1/4 är din hoj tillbaks i Sverige. Se vår hemsida för mer info. www.sportgaraget.se Yamaha R1 Honda CBR RR Ducati Suzuki GSXR Triumph Kawasaki ZXR
7 995 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Södertälje

Vinterförvaring mc 13-14 -13

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu börjar det fyllas på och snart ät det fullt, skynda att boka vinterns förvaring av din mc. Förvaringen sker i trygga lokaler på inhägnat område. Boka före den 1 oktober så gäller 350:-/mån , minst 3 månader. Efter den 1 oktober blir det 450:-/mån , minst 3 månader. hör av er via mail namn telenr eller mail så åter kommer jag snarast mvh mikael Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj