Quantcast
Till salu inom: ”

medryttare uddevalla säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

jag söker en fodervärd alternativt medryttare till min häst.om du vill ha hästen på foder så ska hästen stå kvar i samma stall! Jag söker dig som är nogrann och ansvarsfull detta är en äldre häst men som kan gå 3-4ggr/vecka utan problem menmåste ju självklart ridas med förstånd! söker du en bästa vän? så finns denhär,gör snäll i all hantering och ridning måste ut nu på foder då jag har fler hästar och ej har tiden för hästen nu,mejla OMG för frågor!endast seriösa är trött på oseriöst folk! jag berättar allt när ni mejlar!
Hej! Jag är en tjej på 11 år som älskar hästar. Jag bor i Uddevalla och har ridit lektioner i 4år, tränar även i en hoppgrupp. Jag har nästan dagligen i flera år önskat mig en häst utav mamma och pappa, men det går de inte med på. Äntligen går de i allafall med på att jag får vara medryttare eller att vara fodervärd till b och c-ponnies i Uddevalla eller med omnejd. Mamma och pappa ställer upp! Hoppas, hoppas hoppas!!! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jag söker en medryttare/fodervärd till min islandsvalack Snótur född 97, cirka 140 cm i mankhöjd. Han står vid Unda i Uddevalla där det finns tillgång till fina ridvägar i omgivningen. Han är en rolig och snäll häst med stor personlighet och älskar människor. Det viktigaste för mig är att du är en lugn och ansvarsfull person med stor häst- och ridvana som gillar att bara pyssla om Snótur lika mycket som att rida. Maila vid intresse och berätta lite om dig själv så hör jag av mig.
Hej jag heter Hanna och är 34 år jag söker en medryttar häst som tävlas inom högre klasser i dressyr. Eller som är under utbildning inom dressyr, jag söker någon som behöver hjälp med träningen och markarbetet, jag är ansvarstagande och seriös. Jag har under mina år ridit hästar på högre nivåer inom dressyr åt tävlingsryttare och även varit med och utvecklat yngre hästar, jag rider regelbundna privat lektioner och önskar få fortsätta med det tillsammans med den hästen jag blir medryttare på. Jag söker en häst runt uddevalla eller Ljungskile. För mera information vänligen maila eller ring. Vi ses! Mvh