Quantcast
Till salu inom: ”

medryttare säljes

Stallkoden
F
Medryttare

Stockholm
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har en stor herre på 13 år som jag behöver hjälp med. Främst med ridningen då jag är gravid och behöver avlastning nu men även i framtiden. Pga hästens storlek och temprament krävs en kunnig ryttare som är hästvan och lugn. Det är främst motionsridning i skog och mark men även lättare träning. Du som hör av dig ska vara över 18 år, seriös och ordningssam. Vi står i ett litet stall på landet i glanshammar. Här är det en trevlig gemenskap och vi delar på allt jobb. Körkort och bil krävs för att ta sig hit. Låter detta intressant så hör av dig. Josefin
Söker SERIÖS och ANSVARSFULL medryttare eller Deltidsfodervärd och hon skall stå kvar där hon står nu! Jag har ett halvblods sto på 15år. Hon är 163cm i mnkh och lätt i modellen. Bär upp långa ryttare bra och känns betydligt större att rida! Hon är utbildad LA-Dressyr och LC-hoppning.Gillar varierat arbete och vill inte bara gå på banan. Snäll i all hantering men behöver en snäll men fast hand. Kräver en rätt rutinerad ryttare då hon testar var gränserna går. Hon står ca 2mil utanför Vetlanda! Låter det intressant är det bara till att höra av sig, så berättar jag mer! =)
Jag söker en medryttare till min prinsessa! Zoée håller på att skolas i både hoppning och dressyr så att det är bra om du har god kunskap i båda grenarna. Zoée är väldigt snäll och lugn i alla situationer och lätt att hantera. Hon är stor för att vara arab, 160cm i mankhöjd och hon har ett mycket trevligt steg! Hör av dig om du vill veta mer om Zoée! Det är bra om du har körkort då vi bor en bit från närmaste busshållplats utanför Tollarp.
Hej, jag heter Cicilia och är 29 år. Har alltid älskat hästar men bara haft möjligheten att rida i ett par år, så jag ligger på ridborgarmärket-nivå ungefär. Jag har en enorm hästlängtan och skulle gärna vilja lufsa omkring i skogen på en sällskapshäst någon gång ibland. Gillar självklart också att pyssla om den. Om det kan var av intresse för dig så hör gärna av dig! Obs, man måste kunna ta sig till stallet med kollektivtrafik! Hälsningar, cicilia
Jag söker en medryttare till min 15-åriga halvblodsvallack. Jag letar efter någon som tycker om att rida ut men kanske även ibland vill rida på ridbanan. Min häst är snäll att rida ut på och tycker att om att komma ut och trav och galoppera lite, han gillar att man pysslar med honom och tar sig tid och klia lite. Jag behöver hjälp ca 2-3 dagar i veckan, tillgång till bil är ett måste pga dålig busskommunikation. Han står i Glanshammar. Om det låter intressant får du gärna höra av dig till mig.