Quantcast
Till salu inom

"mellanpudel säljes"

Hallsberg
22 dagar

Cavapoo valpar

38 000 kr
Blocket.se
Nacka
4 dagar

Mellanpudel valp

4 000 kr
Blocket.se
Gävle
10 dagar

Cockerpoo valpar

27 000 kr
Blocket.se
Gotlands län
12 dagar

Cockerpoo

2 000 kr
Blocket.se
Göteborg
17 dagar

Shihpoo

30 000 kr
Blocket.se
17 dagar

Pudel

6 000 kr
Blocket.se
Sollefteå
19 dagar

Mellanpudelvalpar

36 000 kr
Blocket.se
Hässleholm
25 dagar

Sheltiepoo leveransklar hane

25 000 kr
Blocket.se
Nacka
1 månader

Artfex medium med tröskel,...

2 500 kr
Blocket.se
Kungälv
1 månader

Avelshane

2 000 kr
Blocket.se
Göteborg
11 år

Mellanpudel hane

7 000 kr
ABC-Annons.se

Tidigare annonser till salu

Djurskötare  ·  Stockholm

Akut behov av hundvakt

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Hej på er! Jag och min mor har en söt liten mellanpudel(ej pudelklippt) på 4 år som heter Caesar. Vi båda har börjat jobba heltid nu vilket inte var helt planerat från början. Söker därför efter en pålitlig och hundintresserad person som vill ta hand om och ha sällskap av Caesar måndag-fredag kl 08-17, maj, juni och juli. 2000SEK/månad erhåller personen som hjälper till. Kuriosa om Caesar: Lättsam, lugn, smart, trevlig, skäller väldigt sällan, fungerar kanon med barn. Ha det bra så hoppas jag att vi hörs! /Erik
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Skellefteå

Svart 1-årig "mellanpudel"

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Tyvärr måste vi sälja våran kloka fina och vackra pudel, pga tidsbrist! Hon heter "DiscoBugga" på stamtavlan men kallas för "Bugga"! Vi är väldigt måna om att hon kommer till ett hem där det finns tid och lust för att fortsätta hennes inlärning, för hon kan väldigt mycket redan, men vi tror att hon behöver mer aktivitet än vad vi hinner erbjuda henne!Hon är van vid andra hundar och katter!Så för mer info. så kan ni antingen maila el. ringa!
9 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Värmdö

Pudel- Mellanpudeltik

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Liten söt mellanpudeltik född den 5/5-11 säljes. Tiken är leveransklar tidigast vid 9 veckors ålder den 7/7-11. Hon är en busig och mysgo liten tjej som bara älskar att sitta i knät. Mamma till henne är en mycket välmeriterad och mysig mellanpudeldam som ursprungligen kommer från England. Pappa till henne är en otroligt mysig mellanpudelherre som är jätteduktig viltspårshund. Båda föräldrarna bor här hemma hos oss. Vid leverans är hon självklart: Besiktad Vaccinerad Avmaskad registrerad i SKK med lagstadgad stamtavla. Är du intresserad av denna mellanpudel tjej så hör av dig och berätta om ditt tilltänkta liv tillsammans med henne.
12 000 kr
Blocket.se

Dagmatte eller daghusse till min hund

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nero är en 3-årig mellanpudel från Hammarbyhöjden som behöver någon som spenderar vardagarna med honom. Han är snäll och lite försiktig men älskar människor han lärt känna. Jag jobbar kontorstid på Djurgården. Såklart får dagmatten/daghussen ersättning. Vi skulle behöva hjälp från nu i höst. Hör av dig för frågor eller om du vill träffa Nero. Jag finns på 0765-40 52 40 eller 070-558 39 71. Maila går också bra.
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Vingåker

Mellanpudel (Zorro)

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
P.g.a utlandsflytt måste vi hitta en ny ägare till vår kära hund Zorro. Vi hittade en ny ägare men när hunden morrade till henne så ville hon häva köpet(försökte ta hans ben). Han är världens snälllaste hund och vi vill att han ska få det bra här i livet. Zorro är 5 år gammal och har aldrig varit sjuk. Hör av er snarast om ni känner att ni vill ha en vän för livet. Prisert kan diskuteras.
2 500 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord