Till salu inom

"omplacering mellanpudel säljes"

Öckerö
26 dagar

Omplacering 1 årig Bernedoodle

15 000 kr
Blocket.se
Hallstahammar
Igår

Aslan söker nytt hem

13 000 kr
Blocket.se
Växjö
Igår

Omplacering av Katt

500 kr
Blocket.se
Österåker
Igår

Omplacering

6 000 kr
Blocket.se
2 dagar

Omplacering

2 500 kr
Blocket.se
Falun
2 dagar

Amstaff tik 13mån

9 000 kr
Blocket.se
Trelleborg
2 dagar

Brittisk korthår

800 kr
Blocket.se
Nässjö
2 dagar

Fransk bulldog tik för ompl...

8 000 kr
Blocket.se
Jönköping
2 dagar

Myskille 2 år omplacering

4 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Stockholm

Stor pudel

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej vi är en familj som bor i norrtälje vi söker efter en till familje medlem en renrasig stor pudel. omplacering vuxen eller valp. Våran familj består av mig malin min man samt våra två döttrar 9 år och två år vi har en mellanpudel hane kastrerad som är fem år...... vi är en aktiv familj som älskar att vara ute i skog och mark. på sommaren har vi en husvagn som vi åker runt med så våra hundar får se mycket. vi är som sagt en barnfamilj och kan därför ha svårt att få ihop en stor summa på en gång därför behöver vi kanske avbetalning på tre månader beroende på summan. hör gärna av dig till mig MVH malin
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Hisingen

Härlig Pudelhane för omplacering

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Igår
Chippen är en svart, lurvig, tre och ett halvt år gammal renrasig mellanpudel som omgående behöver ett nytt hem p g a ändrade arbetsförhållanden. Han är en pigg och glad mellanpudel från Sundglades Kennel i Mariestad. Väluppfostrad med bra inkallning, aktiv och älskar bollar. Stamtavla finns, all vaccinering är gjord och han är helt frisk för övrigt. Kastrerad för ett halvär sedan. Chippen behöver ett hem där han kan aktiveras mer än nu. Har behov av mycket stimulans, kärlek och lek. Han är en krävande men go´ vovve som ger mycket tillbaka. Vill du bli Chippens nya matte/husse? Gör så här! Kontakta oss via mail och berätta mer om dig/er. Lämna telefonnummer och mailadress. Därefter kontaktar vi de vi tror passar Chippen bäst. Han bor nu i Göteborg & Varberg. Rätt ny ägare betalar ingenting. det viktigaste är att Chippen får det bra.
1 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Göteborg

Vit Pudel kille för omplacering

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Pudel hane som behöver omplaceras.. Är en mellanpudel med 41 cm i mankhöjd. Helst till någon på landet eller med trädgård.Tycker om att leka och går jättebra både lös och i koppel. Han behöver mycket kärlek och trygghet då han har varit mycket på olika innacorderingsställen. Har bott med ett äldre par hela sitt liv men varit bortlämmnad mycket då dessa arbetat utomlands. Han är 6 år och renrasig. Inte reggad i skk men har stamtavla. Alla vacineringar och frisk. Går bra med andra hundar men är avvaktande inför nya bekantskaper. Gärna en äldre pensionär som har mycket tid och är hundvan. Ring för mera info ! Eller skriv och berätta om dig och vem du är!
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Stockholm

Omplacering Mellanpudel

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Hej! Jag heter Eroz och är 5 ½ år gammal. Jag är en renrasig mellanpudel med stamtavla. Jag är chippad, registrerad och vaccinerad. Jag är mycket väluppfostrad och tillgiven. Jag går nästan jämt okopplad och kommer när Husse ropar på mig. Jag går till och med okopplad på golfbanan med Husse. Jag varken skäller eller hoppar på andra människor. Jag är van att vara med Husse på diverse arbetsplatser, möten och bilfärder. Jag är nöjd bara jag får vara i sällskap med andra. Tyvärr har Husse fått ändrade familjeförhållande och kommer att resa mer i jobbet. Han är därför angelägen att om att någon annan kan ta hand om mig. Gärna ett pensionerat par som inte lämnar mig ensam varje dag. Husse har tänkt sig en symbolisk summa på 2.000 kr för diverse material som korg, koppel, nagelsax, borstar mm för den som kan göra gällande att han/hon är ett bra hem för mig.
2 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Enköping

Mellanpudel hane 6år omplaceras

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Vi måste nu med sorg i hjärtat göra oss av med vår mellanpudel hane på 6 ½år. Vi har insett att han inte funkar i vår familj, och vill helst vara ensamhund, utan barn och gärna med äldre människor, där han får all uppmärksamhet! Han är oftast supergo och snäll, och lydig på alla sätt och vis. Men kan ibland vara lynnig, svår och dominant. Värre blir han också av att vi har 2 tikar, som han bossar med rejält. Han har vart sån sedan vi tog över honom som 1½åring från en annan familj, då alltså också som omplacering. Så vi vet alltså inte riktigt vad han har vart med dom innan. Det är därför ett krav att han får vara ensamhund! Annars är Eddie väldigt go, och älskar långra promenader, i ur och skur! Att sova middag i en varm säng är också att föredra, och kvällsmaten ser han fram emot hela dagen efter att frukosten är slut! Han går bra ihop med katter och andra djur, och även dom flesta hundar. (kan ha svårt med vissa hanar, och golden retrivers hatar han av någon anledning) Han kan vara själv hemma, och är helt rumsren. Krav på nya hemmet är: *Absolut inga barn *Att han får vara ensamhund *Inte hålla på och avla på honom *Att man har tid och engagemang för en hund som Eddie *Att detta hem får bli det sista! Maila mig och berätta vad ni har att erbjuda Eddie. Hemmet är det viktiga, inte priset. Endast seriösa gör sig besvär! Jag bibehåller mig rätten att välja en familj som passar honom. Och kommer absolut inte slänga iväg honom till första bästa! Så länge annonsen finns kvar, finns han kvar.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj