Quantcast
Till salu inom: ”

meyers papegoja säljes

Meyers papegoja

Västra Götalands län

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har en fin tam meyers hane till salu. Han är ringmärk, könstestad, och har uppfödningsbevis. Det är en fin hane med en go personlighet, han tycker om att sitta på fingret, handen, axeln mm. Gör roliga ljud av sig och är mycket nyfiken. Säljes för att han min hona inte accepterar honom. Hoppas han kommer till ett hem där man har mycket tid för honom, eller ännu bättre att han kommer till ett hem där en hona väntar.
Vi säljer våra fina och tama Papegojor. En hona som är 5 år och en hane som är 7 år. Ni får även med buren som är i nyskick som är speciell för papegojor, den är 2 m hög och 60 cm bred. Buren har hjul så den är lätt att förflytta. Kan mejla bilder på buren om du är intresserad. Paketpris, 5.000 kr Mejla vid intresse.
Har en supertam Meyershane som jag vill kolla om det finns intresse för. Han är 4 år väldigt kelen och sällskapssjuk! Fullt frisk och jättefin. Van att vara ute ur buren när vi är hemma. Anledningen till att jag kanske vill göra mig av honom är att han inte är att lita på med mindre barn i familjen, vilket jag har. Bur, Transportbur/semesterbur leksaker medföljer. Pris: diskuteras. Endast mailkontakt
Har 4 unger av sydamerikansk smalnebbsparakitt type Coboltvinget. Født 2013 med fotring og DNA papirer. stk pris på 1000,- ved kjøp av fler senkes priset. Har også 0.1 Meyers papegoja foreldrematad født 2013 med fast fotring og DNA papirer. (anbefales inte som tamfågel) selges redusert pris ved kjøp av flere fåglar. Har også 6 unger taranta Dvergpapegøyer fra 3 forskjellige par. Selges samlet 3500,- Dette er inte tam fågler men fåglar som trenger plats i stort voliære og kan brukes til avl.
Hej jag har valt att sälja mitt sympatipar meyerspapegoja. de är ringmärkta och dnatestade, går tillsammans och fungerarar fint. Har kanariefåglar samt vanliga och engelska undulater till salu också. Alla fåglar är fina och friska. Även burar av olika storlekar och slag, nya som begagnade till salu. För mer info vänligen ring, mailen är lånad och besvaras ej. Bild på fågeln är lånad.