Quantcast
Till salu inom: ”

mimos baby pillow kudde sleep säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Gant baby

Sundsvall
Resesäng

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Babykudden Baby Sleep är speciellt framtagen för att göra det bekvämt och säkert för barnet att sova på sidan utan att rulla över på mage eller rygg. Kudden både förebygger och förbättrar platt bakhuvud och sned huvudform, eftersom den låter barnet ligga på sidan och inte kan rulla över till motsatt sida. Baby Sleep består av två skumgummikuddar klädda med avtagbar och maskintvättbar frotté. Barnet placeras med ryggen mot den större kudden som på så sätt stöttar ryggraden. Den lilla kudden förhindrar att barnet kan rulla runt men låter ben och armar röra sig fritt. Kudden skapar en naturlig sovställning för barnet. Baby Sleep rekommenderas av flertalet barnmorskor och passar barn mellan 0-6 månader. Använd i sex månader. Inköpspris ca 259 kr. Mycket gott skick. Kontaktas helst på telefon.
Babybjörn, mörkblå 400kr. Nyinköpt sep 2010. Anv till ett barn. Max 10ggr. Tvättad en gång. Baby sleep kudde. Används för att hjälpa barnet sova på sida/rätt sida tex för att avhjälpa platt bakhuvud. Oanvänd. 100kr. Jättefint spjälsängsskydd, vitt med gula månar och stjärnor, från Micki baby. Finns två små fickor att lägga nappar eller dylikt i, på sidan. 70kr. Ring eller messa, tack! Kollar sällan mailen.
Säljer nu Mimos Baby Pillow/ Kudde i Storlek XL. Den här kudden är för babys i åldern 1månad till 10månader. Säljer den för den för att jag har köpt en större storlek (XXL) Kudden är tillverkad i Spanien och är beställd därifrån via den här hemsidan för er som vill veta mer om kudden. http://www.plagiocephalyflathead.com/baby_pillow.php Den här kudden avlastar huvudet och gör att med tiden kommer huvudet bli runt och fint för de bebisar som behöver den extra hjälpen. För oss har den fungerat perfekt och har endast 5mm kvar för ett perfekt huvud:) Jag köpte den här kudden för att en sjukgymnast har rekommenderat den. Kudden är också gjort i ett speciellt material som bebisen kan andas igenom vilket är super. Jag har tvättat kudden för hand så den är ren och fin inför försäljningen. Pris 300kr Hör av er vid intresse eller fler frågor på mobilen. Säljer även Baby Sleep som ger bebisen stöd att ligga på sidan utan att rulla över till mage. Också bra för att få en fin huvudform. Nytvättad förhand inför försäljningen Pris 100kr
Mimos Pillow (kudde) stl. XL (1-10 mån.), inkl. tillhörande örngott säljes för 250 kr. Delta BabySleep säljes för 100 kr.