Quantcast
Till salu inom: ”

mini chihuahua säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej! Nu är det så att Isador som är en miniChihuahua söker en hona för avling. Isador är 1,5 år gammal och är en jätte pigg och glad hund. Vi bor i Örebro och vill endast att han avlas med en Mini Chihuahua. 2000 kr får ni en avling på köpet det betyder att om första gången misslyckas får ni en chans till! Hoppas ni små Chihuahuor blir intresserade av min söta lilla Isador :) Mejla eller ring på mitt mobil nummer 0765801652. Kram Jasmin
Hej vi är tre små underbara tjejer som letar nya kärleksfulla hem. Vår mamma är chihuahua/ jackrussel och pappa chihuahua båda våra föräldrar har jätte bra psyke och stabilt temperament. När vi säljs är vi chippade, besiktade och avmaskade. Ni får gärna komma och hälsa på oss eller ringa för mer info och bilder. Vi är redo att flytta 16-17 september då vi är 8 veckor.
Hejsan, mitt namn är Bamse och jag är sex månader gammal. Jag älskar att busa samt att ligga och gosa i knät. Jag gå ihop med alla huundar, Iaf dom hag har träffat. Jag skäller lite när jag träffar någon ny för då är jag rädd, men efter fem minuter är det lek som gäller. Jag klara även av att vara själv hemma en stund. Jag är renrasig men finns tyvärr inga papper. Men jag är reg i jordbruksvärket, chipmärkt, vaccinerad, veterinär besiktigad & avmaskad.
Vi har 3 renrasiga chihuahua valpar utan stamtavla. Det är 3 hanar på 15 veckor. När de är fullvuxna kommer de väga högst 2 kg. Alla 3 är vana vid ljud, barn och andra hundar. De är lekfulla men vill gärna mysa också, alla 3 har sina egna personligheter! Vid leverans är de: veterinär besiktigade chippade avmaskade. mejlen är lånad kontakta bara genom att ringa.
Vi har en Vit Renrasig Extra mini chihuahua hane"Valle" som söker ett livslångt hem. full av energi ute men sover mer än gärna inomhus,han är nu 9 veckor gammal,väger nu 5Hg bli max 1.2Kg! *Reg i SSK *Vaccinerade, *Vetrinärbesiktigade *Avmaskade * chippad och alla document!! han är jätte fin! Pris:9000kr Tel:0700606718 skulle önska att den får ett trevligt hem!!!Mvh Sandra