Quantcast
Till salu inom: ”

mopeder dalarna säljes

EU MOPED

Dalarnas län

Tidigare annonser till salu

hejsan! nu ska jag sälja pärlan pga av pengarbehov vet inte hur långt den gått pga styling styre som ni ser. gör ca 60 så inte söndertrimmad! går väldigt bra! nås bara på telefon! moppen finns i skålö ca 1 mil från vansbro sänker priset för att nåt är fel.. den startar och så men lägger av med minsta lilla gas säkert lätt och fixa men har ej tid med de.
Som rubriken lyder, det är en Rieju RRX -08, som gått runt 450 mil. Defekter: Tändningslåset måste bytas, båda reservnycklarna har gått av. Ena bakblinkerset trasigt. Framlyset funkar inte, måste bytas. Hastighetsmätaren trasig, inklusive trippmätaren. Annars går den fint. Den är helt orginal just nu. Jag vill helst byta mot besiktad bil, helst bakhjulsdriven. Jag kan lägga pengar emellan, men ingen överdriven summa. Ring för mer info. Kollar aldrig mailen så det är ingen idé att skriva.
Symjet oskyltad moppe, men går som ett skollat, endast borttagna spärrar. orginalcylle å kolv, men trimdämp.(orginal sparad) blinkers borttaget, men övrigbelysning funkar som det ska. Nydonad sadel. naturligtvis finns det ärr å skavanker på skärmar på en moppe med några år på nacken, någon spricka här å där. men vill ni ha en i nyskick, så finns det nya i butik! Men den här går bättre än en ny=)Bara tuta å köra!!
Hejsan !! Nu så ska jag se om det finns någon som är intresserad på att köpa min moped då jag inte är i behov av den.. Det är en klass 1:a och heter Power XR1, Har gått lite över 500 mil enligt mätaren. Mitt pris är c:a 7000 kr Men bjud gärna ett eget pris om vad ni tycker vad den ska kosta.. Obs inga skam priser tack. Det är bara att sms:a eller ringa,maila om intresse finns. Inga oseriösa köpare.
hej har en A-traktor Volvo 745 -91. Den är ny regrestrerad i dag (04,05.2011) gick i genom utan anmärkning både på regg och kontroll besiktningen. Har gått 37XXX finns servicebok som är full stämplad. Ac,c lås,cd spelare, tankvinge,mm. Fin inredning allt fungerar som det ska även tankmätare,nästan inge rost bara ytrost det lilla som är. Går bra i motor (Bensin) och drivlina sitter en enkel växellåda som är spärrad går att använda R,1,2. Bara vrida på nycken och åka en driftsäker A-traktor ring eller smsa för mer info (inga mail) fälgarna på sista bilden medföljer.