Quantcast
Till salu inom: ”

mops behöver ett nytt hem säljes

Operamopsen
F
Eloise
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En underbar liten mops fröken på 14 veckor söker nytt hem. Efter övervägande inser vi att vi inte kan ge henne den tid hon behöver. Hon är mycket tillgiven och älskar att vara med, hon går bra ihop med andra djur och barn. Hon gillar att åka bil. Hon är vaccinerad, avmaskad, vetrinärbesiktad och chippad.Ej stamtavla. Men renrasig mops. Vid intresse maila för mer info. Hundvalpar måste vid försäljning vara äldre än 8 veckor och kosta minst 500 kr. Alla hundar måste ha registreringsnummer från Jordbruksverket.
Två underbara mops valpar är redo att flytta hemifrån och nu letar de efter nya hem och nya ägare som kan ta väl hand om de. De är inte rädda för andra hundar eller främmande människor och älskar barn , kommer att bli vaccinerade , chipmärkta , 3ggr avmaskade , veterinär besiktiga samt försäkrade Och sist men inte minst det är jätte viktig för valparnas skull att komma till ett bra hem . Tänk nogga om du har tid , ekonomi och ork för att ha ta hand om ett hund. Tack!
beskrivning Hej jag är en snäll och gosig tjej,.När jag kommer till mitt nya hem är jag så klart vet bes. Finns det några snälla människor som skulle tycka om en sådan hund som mig? Jag vill "lufsa"omkring på en stor tomt,ibland göra dig sällskap på en promenad. Önskar att du är hemma med mig om dagarna men ok jag kan sköta mig själv i fyra timmar. Hoppas du har en hundkoja till mig,när du är borta. Ring min matte och berätta om hur du har tänkt dig ett liv tillsamman med mig Hälsningar