Quantcast
Till salu inom: ”

blocket hundar till salu cavalier säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Spegel

Tidigare annonser till salu

Efter noga övervägande har vi beslutat att behålla endast en valp i en kull av sex. Kvar i kenneln stannar han valpen. Därför är detta charmtroll på jakt efter ett trevligt hem. Det ät en tikvalp född 20110106. Efter friska sunda föräldrar. Modern Svensk utställnings champion. Säljes naturligtvis enligt Skks regler. Dvs vacc,chip,besiktad dolda fel förs tre år. Se gärna mer info www.gloryenz.com om du tror att du kan erbjuda ett bra hem, är du välkommen att höra av dej. Endast seriösa spekulanter gör sej besväret att ringa.
Två vackra och väluppfödda black and tan gossar söker egna kärleksfulla hem från och med tisdag 5 Juli då blivit 8 veckor. Sociala och gosiga lättsamma valpar som vuxit upp med barn och katter i normal familjemiljö. Registrerade i SKK ( stamtavla ) Vaccinerade veterinärbesiktigade ID-märkta med chip dolda fel försäkrade i Agria 3 år. Välkommen att kontakta mig för mer info! www.cavanelles.se
2 st fantastiska hanar är leveransklara 12/7, efter underbara, sunda och friska linjer. Endast 2 kvar (av 4)! När du hämtar din valp är den: Registrerad i SKK (stamtavla) Avmaskad 3ggr Chippad och vaccinerad Veterinärbesiktigad Väl socialiserad med det mesta som finns i omgivningen. Ungar, ungdomar, hundar, koppel, bilfärd, olika underlag och mycket kel. Väl förtrogen med att kissa och bajsa ute. För ytterligare info, www.aurianz.se. Eller så kan du slå mig en signal, mail kan ta lite längre tid. Välkomna att titta på de små! Veronica 0707-164064
Jag och mina 2 bröder vill flytta!! Vi har stamtavla och är vetrinär besiktigade. Vi kom till Jorden 28/4-2011 Levnadsglada pigga och mycket gosiga. Våra föräldrar är friska och sunda. Pappa är trefärgad och mamma är som vi Blenheim. Vi har gått i koppel men behöver givetvis mycket mer träning ;) Vi vet vart man går på toa, men olyckor händer så lätt. Är ni intresserade av någon av oss?? Ring eller skicka ett sms till våran matte så kan våran matte ringa upp er =)
Vi är två små söta socker gryn, som vill vara ute i god tid ;) Vi söker en trygg famn att få mycket kärlek och gos i. Jag på bilden är en Ruby hane och min syster är Black and tan. Vi har inte stamtavla från SKK! Vid flytt till våra nya hem är vi 8 veckor och vi har fått spruta, chip och ett intyg på att vi är friska. Ruby pojke 8000kr Black and tan flicka 9000kr För att få mer information ringer du/ni eller skickar ett sms till våran matte så ringer hon upp er!