Till salu inom

"blocket hundar till salu cavalier säljes"

Örnsköldsvik
2 dagar

Bedårande cavaliermix valpar

25 000 kr
Blocket.se
Hässleholm
15 dagar

Bedårande Cavapom valp (hane)

28 000 kr
Blocket.se
Butik Strömstad
Igår

Cadillac De Ville Northstar...

129 000 kr
Blocket.se
Haninge
Igår

Automat skruvdragare Makita...

1 000 kr
Blocket.se
Eskilstuna
Igår

Opel

68 000 kr
Blocket.se
Jönköping
Igår

Hundbur Volvo V70

2 000 kr
Blocket.se
Butik Skövde
Idag

Bmw V8 M60-TUB44 komplett (...

15 000 kr
Blocket.se
Eslöv
4 dagar

Cockerspaniel med cavalier...

22 000 kr
Blocket.se
8 dagar

Parning, Cavalier King char...

1 500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Enköping

Cavalier king charles

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Efter noga övervägande har vi beslutat att behålla endast en valp i en kull av sex. Kvar i kenneln stannar han valpen. Därför är detta charmtroll på jakt efter ett trevligt hem. Det ät en tikvalp född 20110106. Efter friska sunda föräldrar. Modern Svensk utställnings champion. Säljes naturligtvis enligt Skks regler. Dvs vacc,chip,besiktad dolda fel förs tre år. Se gärna mer info www.gloryenz.com om du tror att du kan erbjuda ett bra hem, är du välkommen att höra av dej. Endast seriösa spekulanter gör sej besväret att ringa.
13 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Köping

Cavalier K C Spaniel valpar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Två vackra och väluppfödda black and tan gossar söker egna kärleksfulla hem från och med tisdag 5 Juli då blivit 8 veckor. Sociala och gosiga lättsamma valpar som vuxit upp med barn och katter i normal familjemiljö. Registrerade i SKK ( stamtavla ) Vaccinerade veterinärbesiktigade ID-märkta med chip dolda fel försäkrade i Agria 3 år. Välkommen att kontakta mig för mer info! www.cavanelles.se
12 000 kr
Blocket.se

Cavalier valpar, rubyfärgade (röda)

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
2 st fantastiska hanar är leveransklara 12/7, efter underbara, sunda och friska linjer. Endast 2 kvar (av 4)! När du hämtar din valp är den: Registrerad i SKK (stamtavla) Avmaskad 3ggr Chippad och vaccinerad Veterinärbesiktigad Väl socialiserad med det mesta som finns i omgivningen. Ungar, ungdomar, hundar, koppel, bilfärd, olika underlag och mycket kel. Väl förtrogen med att kissa och bajsa ute. För ytterligare info, www.aurianz.se. Eller så kan du slå mig en signal, mail kan ta lite längre tid. Välkomna att titta på de små! Veronica 0707-164064
12 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Mora

Cavalier pojkar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag och mina 2 bröder vill flytta!! Vi har stamtavla och är vetrinär besiktigade. Vi kom till Jorden 28/4-2011 Levnadsglada pigga och mycket gosiga. Våra föräldrar är friska och sunda. Pappa är trefärgad och mamma är som vi Blenheim. Vi har gått i koppel men behöver givetvis mycket mer träning ;) Vi vet vart man går på toa, men olyckor händer så lätt. Är ni intresserade av någon av oss?? Ring eller skicka ett sms till våran matte så kan våran matte ringa upp er =)
11 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Örebro

Cavalier bebbar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi är två små söta socker gryn, som vill vara ute i god tid ;) Vi söker en trygg famn att få mycket kärlek och gos i. Jag på bilden är en Ruby hane och min syster är Black and tan. Vi har inte stamtavla från SKK! Vid flytt till våra nya hem är vi 8 veckor och vi har fått spruta, chip och ett intyg på att vi är friska. Ruby pojke 8000kr Black and tan flicka 9000kr För att få mer information ringer du/ni eller skickar ett sms till våran matte så ringer hon upp er!
8 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj