Quantcast
Till salu inom: ”

mops hane till avel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Anders är en 1,5 årig mops som trots sin låga ålder medverkat på flertalet utställningar med mycket goda resultat. Han har hunnit få 4 st HP 1 st BIM 2 st BIG 2:a i grupp 3:a i gruppfinal 1:a i gruppen R Anders är renrasig med en mycket fin stamtavla. Givetvis är han vaccinerad, frisk och reggad i SKK. OBS! Anders är tillgänglig för avel även utanför Skåne. För mer info ring eller maila. Pris enligt överenskommelse. Mvh Nelly Ljunggren
Vacker mops hane till avel.. En energi knutte som går i skolan ihopa med matte, har fått mycket fin kretik i sitt arbete och är en väldigt frisk och glad mops för övrigt. Han är en agility mops, som är en hobby. Har fina linjer och är vetrenärernas favorit. - De har gett uppmuntran till att sätta ut denna kille på avel då han är en sund hund.. Mejla eller ring vid intresse. Finns utanför Helsingborg. OBS! Ej tillsalu!
Jätte fin mops hane utlånas till avel. har tyär inget kort på denna dator men kan mms:a bilder. Han har mycket fin kritik ifrån utställningar. Och har bland annat blivit exellent 1 i juniorklass. Han är glad och härlig som en mops ska vara,han har ett jätte fint utryck. Självklart reggad i SKK. Endast till friska sunda mopstikar. som är reggade i SKK. maila för mer info och pris.
En underbara liten kille kvar, leverans 15/9. E: Världsledande linjer. Pappa Svens utställnings champion, farfar har 24!! CHAMPIONAT i olika länder och farfar BRCH INTUCH NOUCH PANAMCH SEUCH. Både mor och far har mycket bra temperament och vana vid både barnoch hundar i olika storlekar samt hästar. Säljes i första hand som älskad familjemedlem men även gärna till utställning alt avel. Valpen är vid leverans: - reg. i SKK - Id märkta - veterinärbesiktade - vaccinerade - avmaskade - dolda fel försäkrade i 3 år se mer info på www.arctictrails.se (obs, nu rätt mobil nummer)
Nu vill min mopskille bli pappa. Han är chipmärkt och har en fin stamtavla! Kräver samma sak om eran tik. Jag tar ett fast pris 7000kr. Inga avgifter tillkommer. hör av er om ni är intresserade eller undrar något via mejl eller telefon! Kollar mejlen varje dag. Finns i Jönköping Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.