Quantcast
Till salu inom: ”

mops hane till avel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vacker mops hane till avel.. En energi knutte som går i skolan ihopa med matte, har fått mycket fin kretik i sitt arbete och är en väldigt frisk och glad mops för övrigt. Han är en agility mops, som är en hobby. Har fina linjer och är vetrenärernas favorit. - De har gett uppmuntran till att sätta ut denna kille på avel då han är en sund hund.. Mejla eller ring vid intresse. Finns utanför Helsingborg. OBS! Ej tillsalu!
Jätte fin mops hane utlånas till avel. har tyär inget kort på denna dator men kan mms:a bilder. Han har mycket fin kritik ifrån utställningar. Och har bland annat blivit exellent 1 i juniorklass. Han är glad och härlig som en mops ska vara,han har ett jätte fint utryck. Självklart reggad i SKK. Endast till friska sunda mopstikar. som är reggade i SKK. maila för mer info och pris.
Nu vill min mopskille bli pappa. Han är chipmärkt och har en fin stamtavla! Kräver samma sak om eran tik. Jag tar ett fast pris 7000kr. Inga avgifter tillkommer. hör av er om ni är intresserade eller undrar något via mejl eller telefon! Kollar mejlen varje dag. Finns i Jönköping Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.