Quantcast
Till salu inom: ”

motogino reservdelar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Nu vill jag sälja min moped som bara tar plats. Den går bra och startar alltid. Den har nyss varit inne på service (600 mil) men har i nu läget gått ca 650 mil. Jag har köpt nya saker till mopeden, alla kvitton och service manualen finns dokumenterat i en pärm. Jag köpte mopeden ny år 2008. Om ni har frågor så ring mig gärna, kollar sällan mailen. Vid snabb affär och till rätt pris så kan en hel del reservdelar ingå. BVSA, prutning sker på plats! Med vänliga hälsningar Markus
Säljer min 30 moppe vid märket "Motogino Leon". Årsmodell-07. Går mycket bra! Lite smått stylad som ni ser på bilderna. En liten och nätt moped. Gör just nu 75-80km/h eftersom strypningarna är borta. Ni får med en strypt cdi-box så den går lagligare om ni vill det. Moppen är då en 4 taktare så den behöver inte någon olja vid tankning. OBS! den är väldigt bensinsnål. Vill ni veta mer så sms:a mig eller maila. Svarar så snabbt jag kan! Lite smått reservdelar följer med. Tänkte mig 4000kr men vid snabb affär, 3700kr. MvH Fredrik! Ring ej.
En blå motogino från 2007 med knäckt ram, men med fina skärmar nytt avgassystem, däck mm. bra att använda till reservdelar. Säljes för 1.500kr .
Trasig Motogino JL50QT-6 årsmodell 2008 säljes för symbolisk summa. Bakre stötdämparen har brutits loss ur sitt fäste. Kräver svetsning. Bensintanken läcker och är något deformerad. Inga andra kända fel. Något för en händig person, eller att plocka reservdelar ur.
Hej säljer min motogino i delar eller complett för 1000 kr den fungerar tyvärr inte för att något har gått sönder innanför kicken. därmed det låga priset kan gå ner lite vid snabb och smidig affär