Quantcast
Till salu inom: ”

mountainbike cykel begagnat blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

DAMCYCKEL

Umeå
Uthyres

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag ska börja pendla till och från jobbet samt cykla lite inne i stan och är på jakt efter en herrcykel ( ej mountainbike eller racer). Det behöver inte vara 1 miljon växlar på den utan bara det är en bra och bekväm cykel som tar mig från punkt a till punkt b utan att jag behöver reparera den en massa. Den får gärna vara ny eller i fint begagnat skick. Mitt maxbud är ca 5000-6000 kr Maila mig bild samt info om din cykel och har du tur så är det just din cykel jag köper.
Tjena det har nu blivit dags att göra sig av med dirtcykeln då jag har trappat intresse. Det är en ihopbyggd av en cykelbyggare. Spec: Ram: Cove foreplay ltd. Aluminium ram. (9000kr) Gaffel: Scott Psylo. (3200kr) Broms: Hayes Nine. (1600kr) Kedjestyrare: MRP World Cup. (1200kr) Växel: Scott Deore. Vevparti. Truvativ Hussefelt. 26 tums däck, fungerar även bra med 24 tum. Cykeln är nyservad. Den är i bättre begagnat skick. Sadeln är skadad och repor finns. Dock inget som påverkar cykelns bruk skick.
Två barncyklar av märket LOGAN Den rosa har stödhjul utan skruv, 3 år gammal men i helt skick. 200:- Den blå/svart/silver färgade cykeln är 1 år gammal och väldigt lite använd. Fint skick 250:- Mountainbike i begagnat skick, fixa luft i däcken, putsa bort lite rost osv.. 600:- Jag vill bli av med cyklarna omgående så det är först till kvarn som gäller!!! Dom är i helt skick, dåligt med luft i däcken och viss rost på den större men i övrigt fullt brukliga cyklar!!!
Säljes pga tappat intresse. Bytt: Styre till Tourque bar, köpt begagnat så lite slitet, men slittåligt som inget annat styre, därav valet. Originalstyre finns ej att tillgå. Eastern plastpedaler vita Däck Maxxis Hookworm Allt annat original. Sett över det hela i bra skick då den inte blivit använd senaste tre säsongerna. Kan tänkas att gå ner i pris vid snabb affär. Nås enklast på telefon måndag-fredag efter 18:30.
Hej! Nu säljer jag min GT, den är i begagnat skick i både växlar och utseende. Den har stått ute hela vintern så den behövs rustas upp lite. Annars är det en skön och bra cykel. Hör av er på min mail om ni har frågor. Bara avhämtning. Mvh Adrian Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.