Quantcast
Till salu inom: ”

mulberry alexa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Primare i32  bd32

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Är du en av dem som har tröttnat på att din fina designerväska ser trött ut och hänger i botten om den inte är välfylld? Då är det här produkten för dig! Väsk-ilägget är en platta som du placerar i botten av din väska, den håller ut hörnen i väskans botten och stabiliserar därmed väskans ursprungliga form. Plattan är gjord i ett lättviktsmaterial som är hårt och stabilt som är klädd i ett tyg som matchar din väskas insida! Ilägget är original. Plattan finns till följande modeller, fråga gärna om du söker annan: Mulberry- alexa, bayswater, roxanne. Louis Vuitton- neverfull och speedy Köparen betalar portoavgiften på 30 kr.
Säljer en knappt använd Alexa från märket Mulberry. Väskan är köpt på Mulberry butiken i Stockholm i höstas och har använts max 2 ggr. Väskan har en lång axelrem som även kan dubblas på ett snyggt sätt. Framtill har den ett "lås" i mitten och två remmar med magnetlås på vardera sida. Alexan är gjord i buffelskinn och har en innerficka, mobilficka samt mockafoder i locket. Måtten är: höjd 23 cm, bredd 33 cm, djup 17 cm. Maila gärna för mer info eller bilder. Väskan är givetvis original och säljes med dustbag, äkthetsintyg och skötselråd. Kvitto finns! Ordinarie pris är 9590 kr.
Äkta Mulberry Alexa, modell overzised. Inköpt på NK för ett år sedan. Kvitto finns. Nyskick då den knappt är använd. Fler bilder kan mejlas och då även bild på kvitto om så önskas. Om du vill kolla att den är äkta så kan vi gå till NK där den är inköpt så kan de bekräfta det. Möts gärna upp i Stockholm eller skickar mot insättning på konto och fraktkostnad. Inpregneringsspray medföljer om så önskas. Nypris: 10.900 kr Säljes för 8000 kr
Säljer min Mulberry Alexa Black & Soft Gold Polished Buffalo. Medium-storleken. Använd endast vid två tillfällen. Nyskick. Axelrem medföljer. Höjd: 23cm Bredd: 33cm Djup: 17cm Handtag: 11cm Axelrem: 112cm - 128cm Nypris: ca 10 000:- Mitt pris: 5500:- Kan skickas. Köparen betalar frakten. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej, Jag säljer en mycket fin och välskött mulberryAlexa Hobo väska (den extra stora modellen) i mjukaste skinn. Detaljerna är i rosé guld och det finns en längre rem om man vill bära väska diagonalt över kroppen. Väskan är 2 år och sparsamt använd under sommaren. Nypriset närmare 10 000kr. Kvitto & dustbag följer med i köpet, jag skickar gärna rekommenderat om köparen betalar frakten. Vänligen Heléne Cato