Quantcast
Till salu inom: ”

mynthandlare örebro säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Komet söker för uppdragsgivares räkning en resande konsult för skyltning av reklamdekaler i butiker runt om i Örebro, Västmanlands och Dalarnas län. Arbetet som resande reklamdekalsskyltare innebär att du åker runt och besöker butiker och kiosker som är återförsäljare av vår uppdragsgivares produkter. På plats delar du ut och sätter upp reklammaterialet i anknytning till butikernas kassor. Butikerna ligger spridda i landet, varför vi ser att du är flexibel, gillar att resa och har möjlighet att besöka platser utanför din egen hemort. Vi söker dig som är ansvarsfull och självständig i ditt arbete. Du är pålitlig och seriös, med en hög social kompetens och ett tillmötesgående sätt. Vi söker dig som bor i Örebro eller närliggande ort och som vill arbeta med reklamskylningi Örebro och Västmanlands län, samt delar av Södermanlands och Dalarnas län. Du erbjuds ett roligt, fritt och spännande uppdrag, med goda förtjänstmöjligheter inför sommaren. Krav: Körkort och tillgång till bil. Fast timlön på 95kr/h från det att du sätter dig i bilen + en skattefri reseersättning på 18,50kr/mil utgår. Låter det intressant? Sänd oss din ansökan redan idag!
Ett Gatukök som ligger i Örebro vid en väl trafikerad korsning med närhet till både skolor och expanderade bostads område. Lättskött verksamhet med bekväma arbetstider. Fastigheten är väl underhållen med inventarier som håller hög standard. Då fastigheten ingår så har man mycket låga kostnader. :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Markhyra:1300 kr/Mån. Pris: Ring ! Oms: Ring ! :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: För vidare info ring. Yasar E 070 5933233
Mycket attraktiv lokal i ett av Örebros absoluta topplägen. Lämplig för t.ex. hud-, fot- och/eller kroppsvård och överlåtes till en eller flera personer beroende på inriktning och verksamhet. Fulla rättigheter till namn, hemsida, logga ingår. Även kvarvarande lager samt vissa inventarier. Ingen konkurrerande verksamhet kommer öppnas. Med hänsyn till företagets kunder önskas en diskret överlåtelse. Skicka ett mail så hör jag av mig. Kontrollera gärna mailadressen en gång extra så den stämmer. Har mottagit flertalet mail som ej gått att svara på.
Sommarstuga i idylliska Olofstorp. Cykelsvstånd från Örebro, även cykelsvstånd till BADPLATS Stor öppen tomt med gräsmatta för spel och lek. Bra odlingsmöjligheter. Bärbuskar finns. Allrum, matplats/sovrum och pentry, ca 30 m2 samt stor härlig veranda. Ingen el , spis, kylskåp, värmare och taklampa drivs av gasol. Elstolpe för anslutning till el finns i närheten. Vatten finns i grävd brunn 10 m från huset. Uthus innehållande TC, redskapsbod samt vedbod. Enkelt möblemang samt gräsklippare, jordfräs och div trädgårdsredskap kan ingå om så önskas. Arrenderad tomt: 3 200:-/ år Möjlighet finns att köpa tomten. Pris 80.000:- eller bud. Vid frågor eller bokning av visning ring: Stefan 076-0069788
Frisörsalongen har funnits i 38 år, vilket skapat en fast och bra kundkrets. Den ligger i centrala Örebro, på en av de större gatorna. Nuvarande ägare har rustat upp salongen från golv till tak, det gör att man känner sig välkommen dit. Verksamheten innehar 2 frisörstolar samt en schamponering, det finns även ett litet kök. Idag består verksamheten av hårvård/klippning/färgning/permanent/löshår samt försäljning av hårprodukter, smink och smycken. Alla inventarier och det ni ser på bilderna ingår i priset, möbler/produkter/smycken/färglager/ nytt kassasystem enligt nya lagen mm. Övertagandet kan ske omgående. Salongen säljs p g a ändrade arbetsplaner. Ett unikt tillfälle för en eller två personer, då läget är bra med mycket folk i rörelse. OBS! Fem hyresfria månader fr o m juni 2011 t o m oktober 2011. Ekonomi Hyra: 2 240 kr Omsättning: Ring för info HRF Förmedling Handläggare: Goran Mobil: 0738-01 18 28 Epost: goran@hrfformedling.se Hemsida: www.hrfformedling.se Med objekt över hela Sverige!