Quantcast
Till salu inom: ”

mynthandlare västerås säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Om tjänsten Vi söker ett antal erfarna chaufförer för renhållningsuppdrag i Västerås. Tjänsten är en heltid och arbetstiden är förlagd på dagtid. Tillsättning kommer att ske i början av januari. Som konsult för Rekryteringsgruppen får du möjligheten att skapa kontaktnät och utvecklas inom olika yrkesområden. Du får inblick i olika branscher och ges möjligheten att prova på olika arbetsuppgifter. Kvalifikationer Personliga egenskaper: Du vet vad god service innebär och gör ditt yttersta för att motsvara kundernas förväntningar Du är social & driven Du är noggrann, flexibel & mån om att utföra ett bra arbete Du är en säker chaufför Du är fysiskt stark & uthållig Krav: C-kortElektroniskt förarkortErfarenhet av att köra spolbil och/eller baklastare Om arbetsgivaren Rekryteringsgruppen startades 2001 och tillhandahåller personal inom fyra affärsområden: lager/logistik, industri, transport och kontor/administration. Rekryteringsgruppen har kontinuerligt utökat sin verksamhet och har idag ca:235 anställda och omsätter 55 mkr/år. Sedan 2004 är Rekryteringsgruppen auktoriserade via branschorganisationen Bemanningsföretagen och har ett antal utmärkelser som årets Gasellföretag. Hur du ansöker Du söker denna tjänst via denna CV databas. Vid frågor kan du kontakta oss på 08-15 75 75
Är du Västerås bästa säljare?Vill du arbeta i en fartfylld och rolig miljö? Söker du nya utmaningar och vill testa hur långt just Du kan gå? Då kanske Du är vår nästa stjärnsäljare! CNT Marketing är ett ledande företag inom försäljning och marknadsföring. Vi samarbetar med flera stora klienter och företräder just nu ett av Sveriges största elbolag. All kundkontakt sker ansikte mot ansikte, aldrig över telefon, vilket en ytterst fördelaktig form av försäljning som gör att vi kan erbjuda alla våra kunder personlig service och en bra, trygg affär.Vi expanderar snabbt och söker därför 4 st nya stjärnor till vårt framgångsrika säljteam.Kvalifikationer*       God social förmåga*        Gillar att arbeta i grupp*        Glad och tillmötesgående*        Karriärssugen och redo för nya utmaningar!Som säljare hos oss får du en fullständig utbildning i allt från image till produkter. För de mer ambitiösa säljarna finns det möjlighet att gå vidare i vårt management trainee program och ta del av vår säljledarutbildning. Det finns även möjlighet att delta i utbildningstillfällen internationellt. Låter detta intressant? Tjänsterna kommer att tillsättas löpande så skicka din ansökan redan idag genom att klicka på \'Ansök Nu\' eller kontakta vår administratör Johanna Dahlin på telnr: 08-522 230 62 för att boka en intervju.
Extrasäljare till Tele2s butik i Västerås Nu söker vi extrasäljare i världsklass som vill arbeta extra under helger, vardagar samt vid ledigheter, sjukdomar och försäljningstoppar. Vi vill ha dig som känner en stark kärlek för sälj och kundservice. Du bör ha tidigare erfarenhet av butiksförsäljning, alt eventförsäljning inom telekom. Vår medarbetare Frank som är ödmjuk och ambitiös letar efter likasinnade jobbarkompisar och ser gärna att du är: Ansvarsfull och lojal Målmedveten Förtroendeingivande och optimistisk Flexibel Stresstålig Vi söker killar och tjejer med olika etniciteter, åldrar, bakgrunder och kompetenser. Frank som själv är ett får; vet att bra business kräver mångfald.   Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats i en helt ny butik med ett nytt och annorlunda koncept där du har möjlighet att vara med och påverka arbetet med att ge våra kunder den bästa upplevelsen. Vi begär utdrag ur polisregistret på alla vi anställer. Vill du vara en del av Tele2s framgångsteam, så fyll i ansökan nedan redan idag, dock senast den 28 februari. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen!
Extrasäljare till Tele2s butik i Västerås Nu söker vi extrasäljare i världsklass som vill arbeta extra under helger, vardagar samt vid ledigheter, sjukdomar och försäljningstoppar. Vi vill ha dig som känner en stark kärlek för sälj och kundservice. Du bör ha tidigare erfarenhet av butiksförsäljning, alt eventförsäljning inom telekom. Vår medarbetare Frank som är ödmjuk och ambitiös letar efter likasinnade jobbarkompisar och ser gärna att du är: Ansvarsfull och lojal Målmedveten Förtroendeingivande och optimistisk Flexibel Stresstålig Vi söker killar och tjejer med olika etniciteter, åldrar, bakgrunder och kompetenser. Frank som själv är ett får; vet att bra business kräver mångfald. Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats i en helt ny butik med ett nytt och annorlunda koncept där du har möjlighet att vara med och påverka arbetet med att ge våra kunder den bästa upplevelsen. Vi begär utdrag ur polisregistret på alla vi anställer. Vill du vara en del av Tele2s framgångsteam, så fyll i ansökan nedan redan idag, dock senast den 6 februari. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen!