Quantcast
Till salu inom: ”

katter till salu västerås säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi har två härliga katter som behöver ett nytt hem, då en familjemedlem utvecklat allergi. Katterna är båda kastrerade och 7 år gamla. De kloar bara på klösbräda. Den ena katten vill helst kunna gå ute fritt, men komma in och äta och kela. Den andra trivs bäst inne. Bägge katterna är vana att ha sele. Foton finns på begäran. Katt 1 är korthårig , grårandig Katt 2 är långhårig ( mamman är norsk skogskatt ) Vi vill så gärna hitta ett bra hem till dem.
Måste tyvärr sälja min underbara hund pga. allergi. Gonzo är en blandning av rottweiler och amstaff(75% rottis & 25% amstaff). Han är snart sex månader gammal, och är en jättesnäll och lekfull valp. Han är van med andra hundar/katter och väldigt barnkär. Jag och min fästmö har aldrig stött på några bekymmer med honom. Chippad & Vaccinerad Priset är inte lika viktigt som ett bra hem åt Gonzo. OBS säljes enbart till hem med ordnade förhållanden OBS! Ring gärna för mer info & fler bilder
3st underbara honkatter söker nytt hem på landet, eller med möjlighet att gå ut. Dom har bott på landet de första åren i sina liv. Nu bor dom i lägenhet o vill verkligen komma ut igen. Väldigt bra råttjägarer som även älskar en mys stund. Cicci o Nellie är kullsyskon o Semla är en hitte katt som är någon månad yngre. Flickorna är 3år o kastrerade. Säljes tillsammans eller möjligen var för sig. Om ni är intresserade av flickorna så är det bara att höra av er! Bilderna är på Cicci (rödtabby bicolour) o Nellie (blåsköldpaddsfärgad m vitt)
Hejsan! Mitt namn är Hannah. Jag har två stycken katter som jag måste omplacera pga allergi i familjen. Båda är honor, 1½ år gamla båda två. Dom heter Soleil och Ida. Soleil är kastrerad, men dock inte Ida. Bild kan mailas om du är intresserad. Det följer med mat, kattsand, kattlåda, resebur (dock bara en), kammar, klosax, sele, och en klösbräda samt en stor ihålig mus som Ida tycker om att ligga i med klösbräda på huvudet! Dom finns i Västerås, hör av dig om du är intresserad! Dom säljs för en symbolisk summa. Och 200 kr för alla saker samt maten. Mvh Hannah.
Vi har 2 Bröder som vi skaffade i sommras.. Dom är otrolig sällskapliga. den ena är långhårig den andra korthårig. Skulle önska vi kunde ha dom kvar.. men jag har blivigt allergisk så har försökt stå ut i flera veckor nu och se om det la sig.. i övrigt är dom rumsrena och kattlåda och matskålar medföljer. dom finns i västerås. Priset är inte det viktiga vill bara ha ett hem åt dom. Bilder finns om någon är intresserad