Quantcast
Till salu inom: ”

mysinge soffa ikea säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Spjälsäng

Alingsås
Grouppsoffa

Stockholm
Gardiner

Trelleborg
Gardiner

Trelleborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tresits soffa med schäslong säljes! Soffan heter mysinge och kommer från Ikea. Den har några år på nacken men i väldigt bra skick! Inklusive schäslong är den ca 3 m. (schäslongen är 1.40) Pga flytt hinner jag dessvärre inte tvätta överdraget som alltså är avtagbara och väldigt enkla att tvätta. Beskrivning på hur soffan sätts ihop (väldigt enkelt) finns! Soffan finns att hämta i hammarbyhöjden vardagar efter 17.00- Gärna så snabbt som möjligt! Svar sker endast via mail.
Jag säljer min soffa omgående då jag inte har plats för den längre. Soffan är av modellen "Mysinge" 3 sitts och köpt från IKEA. Soffan är ombäddningsbar och fungerar bra att sova i. Ni får med er 2 st klädset, ett i beige och en som på bilden visar. Jag behöver bli av med soffan senast torsdag annars åker den på tippen, vilket vore synd. Maila gärna.
På grund av flytt säljer jag nu min IKEA Mysinge 3-sitssoffa. Soffan är i mycket fint skick. Armstödet kan monteras på höger eller vänster sida och fällas ner för att göra soffan bäddbar. Det lilla bordet kan monteras på valfri sida, oberoende av armstödet. Klädseln är brun/grå (se detaljbild) som är avtagbar och kan kemtvättas. Nypris var 3500 kr. Soffan avhämtas på Kapellgärdet, Uppsala.
Då jag ska flytta säljer jag min fina soffa från IKEAs serie Mysinge. Soffan går att sätta ihop som man vill, det går även bra att ta bort divanen helt. Detsamma gäller för borden som är flyttbara. Armstöden går att fälla ner och kuddarna i ryggen kan tas bort, soffan kan då användas som en bäddsoffa (motsvarar en 90 säng). Klädseln är avtagbar (undantaget en kudde vars blixtlås har gått sönder och som vi därför sytt ihop). Soffan är lite solblekt, men annars i bra skick och helt nytvättad!
Soffa i mjukt mörkbrunt bomullstyg. Modell: IKEAmysinge. Går att dela för smidig transport. schäslongen kan monteras till höger eller vänster. Kuddarna medföljer. cirkamått: djup soffa : 88cm djup schäslong: 186 cm bredd: 268 cm sitthöjd: 42cm I fint skick förutom att några av de dolda dragkedjorna till överdraget är trasiga.