Quantcast
Till salu inom: ”

norsk buhund valpar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej Stund med fin hundkille önskas. Jag är en pigg tjej på landet som gillar mysiga hemmakvällar med ett tuggben och långa promenader i skogen. Tycker om att jaga stora och små djur med husse. Gräva i gryt är också roligt. Bollen är min favoritleksak. Nu skulle jag dock vilja träffa den rätte hundkillen för mig. Jag vill gärna få många valpar! Jag har anlag efter Norsk buhund (50%) bordercollie (25%) samt siberian Husky (25%).Registrerad och vaccinerad och inga sjukdomar. Bra om du har liknande bakgrund/intressen men inte ett måste. Maila svar med kontaktuppgifter och gärna en bild. Jag kontaktar dig direkt för mer detaljer!
Vi är 4 hanar och 1 tik som nu letar nya hem, vi är uppväxta i hemmiljö vana vid andra hundar och små barn! Vi är födda 29 juni och är klara för leverans 24 aug då vi är 8 veckor! Vid leverans är vi reggade i SKK, vet bes, chippade, och vacc, allt enligt SKKs regler! Norsk buhund blir ca 45 cm hög och väger som vuxen ca 15 kg den är en trevlig familjehund som funkar bra till det mesta de är tåliga och vänliga och lätta att lära! För mer info ring eller maila! Endast seriösa svar!
Leverans klara Norsk buhunds valpar!!!!! Finns både tik och hane kvar!! Vid lev är dom : Avmaskade Reg i svenska kennel klubben , Besiktade, Vacc , Chippade, Dolda fel försäkrade i 3år får med sig mat, halsband, koppel Ljuvliga och framåt valpar och dom är Vana vid barn ,katter och andra hundar. Som familjehund är den läraktig och lätt att dressera rolig att jobba med. Den älskar barn och har en nästan obegränsad lust att leka.
1 hane kvar. leverans klar v 27. Mamma är bordercollie pappa är bordercollie/ norsk buhund. Pigga och vackra valpar. Innan leverans är dom chippmärkta, vaccinerade och besiktigade. Pris 6000 kr
Valparna är födda 10/7 och är leverans klara 4 september Det finns 3 tik och 3 hanar att tinga. Handpenning tas ut på 1000:- Valparna är efter SE UCH Elvetorps Tiit Mijano's dessa Både tik och hane har mycket bra mentalitet. Valparna är vid lev : Registrerade i skk Besiktade Vacc Chipade samt halsband ,koppel och foder på hemsidan www.vildhojdens.se lägger jag in nya bilder varje vecka Lite info om rasen: Den har ett brett användnings område som dom är aktiva inom t ex lydnad, spår och agility. Den används i olika former av jakt på både älg, småvilt och fågel. och även som vakthund Vi har i Sverige individer som meriterats som räddningshundar samt som servicehundar åt personer med funktionshinder. Den norska buhunden är en sund ras med genomgående okomplicerad mentalitet med gott temperament. Som familjehund är den läraktig och lätt att dressera. Den älskar barn och har en nästan obegränsad lust att leka. mer info hör gärna av er till mig så berättar jag mer