Till salu inom

"norsk buhund omplacering säljes"

Sala
Idag

Bengalkattunge

4 500 kr
Blocket.se
Butik Ängelholm
Idag

Linder Fishing 440 / Mercur...

42 900 kr
Blocket.se
Eskilstuna
Idag

Main coon / Norsk skogskatt

6 500 kr
Blocket.se
Järfälla
Idag

Omplacering

8 000 kr
Blocket.se
Falköping
Idag

Kattungar till salu

3 500 kr
Blocket.se
Umeå
Idag

Nordic Ocean Craft 28 Diesel

675 000 kr
Blocket.se
Hässleholm
Idag

Norsk skogskatt Kattunge

5 000 kr
Blocket.se
Sollefteå
Idag

Blandras kattungar (Huskatt)

4 900 kr
Blocket.se
Värmdö
Idag

Draco - 2300 SC

109 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Jönköping

Blandras hund för omplacering

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Lägger nu ut våran kära Sudden 2 år till försäljning pga. ändrade arbetsförhållanden. Sudden är en blandras mellan Schillerströvare och norsk buhund. Han har inte använts till jakt. Han är mycket kelig och hängiven. Är van vid barn och katter. Går mycket bra ihop med andra hundar bara han får hälsa ordentligt. Är inte valpig till sättet utan mycket lugn och snäll. Registrerad, vaccinerad och chip-märkt. Vissa tillbehör medföljer bl a. hundfoder. Säljes billigt då priset inte är det viktiga utan att han kommer till ett bra hem där han kan få mycket kärlek. Fler bilder kan mailas. Passande hundbur till bilen kan köpas till för 500 kr.
2 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Örnsköldsvik

Schäferblandning 5 år

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nytt hem sökes till Soya, 5 år. Hon är till största delen svart schäfer, men har lite norsk buhund och bordercollie i sig också. Soya är snäll och lättsam, en perfekt gårdshund. Kan umgås med andra hundar utan problem, går lös på gården och håller sig alltid nära husse eller matte. Det finns så mycket gott att säga om henne att det är bäst att ta per telefon. Det nya hemmet måste vara utan katter och andra smådjur, och det är även anledningen till omplaceringen. Detta är ett krav! Vi ser gärna att hon blir kvar i trakterna kring Övik, och gärna hos någon med hus eller gård där hon kan vara lös. Har du erfarenhet av schäfer är det ett plus.
3 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Kalmar

Norsk Buhund

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
På grund av ändrade familjeförhållanden har jag tyvärr inte längre den tid som jag tycker att min hund förtjänar. Därför söker jag hjälp dagtid, kvällar, helger.. ja vad som passar er helt enkelt. Leffe är en äldre herre av rasen Norsk Buhund, 11 år nu till vintern men fortfarande pigg och alert. Världens snällaste och lugnaste hund. Finner sig i alla situationer och "märks inte" när han är hemma. Älskar alla människor, barn som stora. Kommer överens med alla andra djur. Skäller aldrig och totalt trygg i sig själv. Kräver väldigt lite av dig, men älskar såklart när du ger honom uppmärksamhet. En riktig guldklimp som vill ha lite sällskap på dagarna, någon övernattning ibland och en kompis att umgås med. Ring eller skriv och berätta om dig själv. Hälsningar / Lina och Leffe
0 kr
Blocket.se

Norsk buhund för omplacering

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Det är med stor sorg då jag nu börjar leta efter ett placeringshem till min kompanjon. Jag har nu under senaste tiden blivit svårt allergisk mot honom och börjat utveckla astma. Min hund är 8 år och heter castor, han har energi som en 3- åring men älskar annars att ligga och mysa i soffan/ sängen. Han är frisk som en nötkärna och har ett väldigt gott humör. Han kan vara med barn, tikar, katter är mest roliga att jaga om dom springer. Helst vill jag att han kommer till en familj i närheten av Borlänge. Det känns svårt att behöva komma fram till detta beslut. Hör gärna av er så berättar jag mer än gärna mer om mig och castor.
1 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Hässleholm

Omplacerings tik

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Dizel är född 2004 och är uppväxt på landet. Hon är en blandras mellan schabrador, norsk buhund och bordicollie. Hon är fortfarande väldigt aktiv hund, vaktar huset, trivs inte i lägenhet! Ingen problemhund! Har aldrig varit sjuk eller haft ont någonstans. Söker efter ett tryggt hem gärna med barn eller andra hundar! Maila gärna över lite info om vilka ni är, så återkommer jag med mer info och bilder. Omplaceras pga flytt!
500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj