Quantcast
Till salu inom: ”

nymfparakit unge säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Pga av flytt måste jag göra mig av med mina fåglar! De är gråa till färgen. Har ett par som fått nyss fått ungar, de är nu flyttfärdiga. Paret har redan börjat att lägga nya ägg så är du intresserad av uppfödning passar detta paret dig perfekt =) Innan de fick ungar var de ute dagligen och gillar att bli kliade i nacken och sitta på axeln. Så nu letar jag hem åt paret samt till en unge som är kvar. 200 för paret och 200 för ungen. Bur ingår ej. Bild kan skickas vid intresse. Endast meljsvar tack!
"Pippi" den vita fågeln har nu visat sig vara en hane. Vill därför byta honom mot en hona. Han är 6 år och mycket parningssugen. Van att få flyga i rummet mellanåt. Dock ej handtam, men han kommer på fingret när han tycker att han har flugit färdigt. Annars vill han inte. Honan jag vill ha i byte får ej vara unge, och helst ha ett par år på nacken. Skriv då jag ej kan ta samtal på jobbet.
Ruvande nymfpappa Han miste sin hona under ruvningen. Han är en ansvarfull kille som fortsätter att ruva själv och kommer att ta hand om sina ungar när de kommer om cirka en och en halv vecka. Har du en snäll hona som kan agera fostermamma eller är du en sann fågelälskare och känner för att ta ansvar för en vuxen nymf och snart 4 gulliga nymfungar hör gärna av dig. Han behöver miljöombyte för att gå vidare. Ett bra tillfälle för er att få en nymf-familj från start och kan få de riktigt tama. Holk, sand, mat, leksaker och tvåfågelsbur medföljer.
Har två gulsidade conurer till salu då de inte passar in med våra andra fåglar. Köptes som hona och hane men de visar tendenser på att båda är honor, en av dem är ringmärkt och dna testad som hona. De är inte tama och är runt 3-4 år. Priset är 1000 för en och 1500 för båda. Kan även tänkas byta en av honorna mot en hane. Kläcks snart 3-4 nymfparakit ungar som kommer att bli handmatade och socialiserade med för att få de så tama som möjligt. Mer info om detta kommer uppdateras.