Quantcast
Till salu inom: ”

nymfparakit bur säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fanta och Cola heter vi och är två jättefina och sångglada nymfparakiter. Vi är halvtama och äter gärna ur handen eller sitter på din axel. Om du släpper ut oss ur buren flyger vi in igen när det är dags att sova. Vi tycker mycket om sällskap, men eftersom vår husse arbetar och inte har så mycket tid för oss, hoppas han att någon med mer tid kan ta hand om oss nu. Du får både oss och vår stora bur med leksaker och mat- och vattenskålar för bara 1000 kr just nu. Ring eller mejla för mer info!
Jag har 4 st unga nymfparaliter för att sälja pga platsbrist. 2 st av de är 2 år, och 2 st är 1 år gamla. de har alltid bott med varandra och är goda vänner. De kvitrrar vackert, och tycker om att ducha varje dag med vattenspray. I priset ingår: ett stort bur med rullande hjul (100 cm,140 cm, 60 cm) samt 4 st nymfparakiter. du kan kontakta mig vardagar efter kl. 15.00 och helger från 8.00-23.00 PRISET KAN DISKUTERAS VID SNABB AFFÄR
Pga kommande flytt och bebis på väg känner jag att tiden inte räcker till. Söker ett hem till detta underbara syskonpar, födda 7 januari 2011. En isabellfärgad/gul och en typiskt grå med svagt röda kinder. Buren är stor, mycket större än rekomenderat för nymfparakiter, då jag tycker det är självklart att de behöver mer utrymme än att bara sträcka på vingarna. Två leksaker, fyra matskålar, en vattenautomat och diverse sittpinnar ingår i priset.
Hej! Vi har snart en 1 årig nymfparakit som måste omplaceras pgr av tidsbrist. Zlatan är en väldigt social och trevlig fågel som gillar att vara i centrum. Han både busvisslar och dansar till musik! Behöver komma till någon som har tid att fortsätta socialisera honom, då våran tid inte räcker till för honom. Medföljer även en helt nyköpt bur (stor) och alla tillbehör. Måste bort snarast! Mail eller telefonkontakt.
Hej! Jag ska sälja mina älskade sex fåglar som jag hade haft i ett år pga tidsbrist. De är en familj allihopa. Familjen består av en pappa och en mamma och fyra ungar. Tre hanar och och en hona tillsammans med föräldrarna. Jätte trevliga och söta fåglar, som man kan leka med på fritiden. Kan säljas styckvist, eller helst allihopa. Säljs med en stor bur. 118 cm lång och 70 cm bredd och 78 cm hög med sina tillbehör. En styck kostar 200 kr och buren kostar 300 kr eller säljs buren+fåglarna för 1200 kr. Ha en trevlig sommar!!!