Quantcast
Till salu inom: ”

old english sheepdog säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ordbok

Norrköping

Tidigare annonser till salu

Foderavtal eller pris vid köp kan diskuteras. Nemo som är en hane av rasen Old English Sheepdog och 2 1/2 år gammal söker ett nytt hem. Detta pga ändrade familjeförhållanden. Nemo har en stamtavla, röntgade höfter (B), u.a, ögonspeglad (u.a), vaccinerad och har en avelsförsäkring. Nemo har även deltagit på några hundutställningar. För övrigt är Nemo en mycket social, tillgiven kärleksfull hane som är väluppfostrad. Rasen kräver en del pälsvård och skötsel. För mer intresse och information kontakta gärna mig Adriana från kennel Bugaboo´s.
Nu har jag tagit en kull till på den fantastiska korsningen Schäfer, Labrador, Old englishsheepdog, Springerspaniel. Har fått jätte bra feed back från förra kullen. Hundarna blir lättlärda, lydiga, sociala och den perfekta familjemedlem. De är leverans klara vecka 32, då de är 8 veckor. Dom är veterinär besiktigade, vaccinerade, chippade och avmaskade. De är två tikar och två hanar kvar. Från vänster: Nova, Diva, Goliat, Boris. Om ni önskar tinga en valp så tar jag en handpenning på 500:- som ej återbetalas om ni ångrar er. Ni är välkomna att ringa eller maila vi frågor.
Hejsan! Nu måste jag tyvärr sälja min hundbur pga bilbyte:/ Jag har haft buren i den gamla v70 och dom jag köpte den av hade beställt den till deras modell nyare v70. Passar säkert i fler bilar. Det är en stor dörr framtill och utrymningsdörr baktill. Jag har haft en grand danois och en old englishsheepdog tillsammans i buren. Mått: Bredd nertill: 105cm Bredd upptill: 80cm Djup nertill: 91cm Djup upptill: 71cm Höjd: 69cm
1973. 174 s. + 15 pl. Ill. Klbd. Sk.omsl.
1973. 174 s. + 15 pl. Ill. Klbd. Sk.omsl.