Till salu inom

"olde english bulldog säljes"

Olofström
Igår

Olde english bulldog/Amstaff

15 000 kr
Blocket.se
Ystad
4 dagar

Olde english bulldog tik

16 500 kr
Blocket.se
Karlskrona
2 dagar

Old english Bulldog

25 000 kr
Blocket.se
Kalmar
4 dagar

Olde english bulldog / bully

2 250 kr
Blocket.se
Östra Göinge
9 dagar

Old english bulldog hane 9...

8 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Olde english bulldog

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hector är en underbar bulldog valp på 10 veckor han är lugn o social men kan ändå få för sig att busa. denna underbara ras är mycket social, barnkär ,lojal o har inte samma problem som den engelska bulldogen. Hector är id märkt , veterinärbes, vaccinerad, avmaskad. han har underbara teckningar som ett t i nacken o indiska märket i huvudet o vitt på halsen obs endast intresserade ringer o inga avbetalningar mamman o pappan är reggade i nkc USA o det blir Hector med
12 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Stockholm

Bulldog-hane

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Olde english bulldog en friskare bulldog,Louie blir 2 år till sommaren,kastrerad och världens snällaste(ej problemhund)säljes endast för att matte har fått nytt jobb,tigrerad med vit mask,kan vara ensam några timmar OM han har hundkompis,villket matte vill att han ska ha.älskar barn, väger ca 40 k,gillar att åka bil och långa promenader i skogen,googla gärna rasen och det är ganska akut,mejla vid intresse så hör jag av mig om det låter som ett bra hem för Louie.
5 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Västernorrlands län

Olde English Bulldog hane

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Söker ett varaktigt foderhem till vår skönhet Lillebror. Han är 14 veckor och vaccinerad registrerad i IOEBA och chippad. Efter Bullforce Strike & Norrlandsgulds Catalina. Vi tror mycket på denna lågställda hane därför vi valt att behålla honom inget annat! Han är svart och vit och har svans som en engbulldog. Perfekta tassar och kropp och huvud. Ni som är intresserade av killen ring mig! Mera info på 123minsida.se/norrlandsguldskennel
8 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Flen

Old English Bulldog tik

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Sigrid är en Old English Bulldog tik som är född 2013-01-03. Hon har stamtavla, är registrerad i EKC, är vaccinerad och försäkrad. Sigrid är en mysig hund som gärna sover i sängen. Hon är en hund som behöver en fasthand och någon som kan utbilda och träna henne, då hon har mycket energi. Tyvärr passar hon inte ihop med en av våra andra hundar och det är därför vi beslutat oss för att sälja henne. Pris: 7000 Vi nås både på mobil och mail.
7 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Ängelholm

Olde english bulldog

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag måste tyvärr göra av med min kamrat, jag har inte den tiden som krävs för honom längre! Han är en glad o kelsjuk kille som behöver mycket kärlek o aktivitet! Han är av rasen Olde English Bulldog, som är en mycket tillgiven ras, Maila eller ring om intresse finns! Han är ett år och sex mån. gammal, stamtavla! Endast Seriösa köpare, priset kan disk. vid rätt köpare! Hemmet är viktigare än priset!
7 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj