Quantcast
Till salu inom

"powder puff omplacering säljes"

Krokom
Igår

Skidoo MXZ xrs 800 2007

25 000 kr
Blocket.se
Sundbyberg
Igår

Omplacering amstaff 5 mån

15 000 kr
Blocket.se
Nässjö
Igår

Omplacering av fin honkatt

500 kr
Blocket.se
Falkenberg
Igår

Omplacering tik

8 500 kr
Blocket.se
Sundsvall
Igår

Skidoo mxz x 800r

30 000 kr
Blocket.se
Halmstad
Igår

Handladdningsutrustning

5 000 kr
Blocket.se
Rättvik
Igår

Ski-Doo Renegade XRS 800-16...

87 000 kr
Blocket.se
Örebro
Igår

Omplacering av baki

6 000 kr
Blocket.se
Haninge
Igår

Diverse möbler: bokhylla, s...

100 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Stockholm

Omplacering Powder puff kille

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Vår härliga vän behöver omplaceras. Han är en två-årig Chinese crested powder puff, svart med vita tecken. Självklart renrasig och med stamtavla. Underbart temperament gentemot alla människor. Van vid barn och andra djur såsom katt och kanin. Dock inte vän med andra hanhundar! Kräver en ganska fast hand då han är ganska tuff och orädd till psyket. Vill komma till hundvan aktiv familj, gärna lydnads eller agility intresserad. Rätt familj viktigare än pengar, men vi begär ca 5000 kr och då inkl oändligt mycket tillbehör! Skriv och berätta lite vid intresse, så kontaktar jag er snarast.
5 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Gävleborgs län

PowderPuff flicka för Omplacering

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Söker med ljus o lykta efter ett nytt varaktigt hem till en chinese crested powder puff då famlijeförhållanden har ändrats. Hon är en något osäker flicka som blir 2 år i årsskiftet, kastrerad. Stamtavla finns och hunden är fullt frisk. Hon har levt med en annan hund, samt har kattvana, gillar inte stora folksamlingar så hon ska inte bli någon utställningshund. Du bör ha viss hundvana. För mer info maila el ring kvällstid.
1 500 kr
Blocket.se

Chinese crested powder puff omplacering

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
En chinese crested powder puff hane på 3,5 år behöver nytt hem. Han har stamtavla och är registrerad i svenska kennelklubben. Tyvärr så behöver han komma till en familj utan småbarn, han säger ifrån och vill ha lugnt omkring sig. Därav att vi måste omplacera honom. Han funkar ej med katter och är lite avvaktande mot nya människor men när man lär känna honom är han riktigt mysig. Första kontakt vid intresse är mail, berätta om dig/er så återkommer jag till er. Viktigast är att han kommer till ett bra hem därav är priset lågt.
1 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Värnamo

Omplacering av 2 Powder puff hanar

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Pga sjukdom mpste jag omplacera mina två herrar som är far och son 6 resp 3 år gamla med stamtavlor. Båda är misstänksamma mot nya människor och den yngre kan inte vara själv. Inga lägenhetshundar!!! Pga min sjukdom orkar/kan jag inte längre ge dem den motion och aktivering de kräver. Inte förstctill kvarn utan rätt hem och rätt person som gäller. Seriösa ringer för mer info Mvh Mia
1 000 kr
Blocket.se

Omplacering till den bästa

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Ska nu sälja-omplacera den bästa tiken som också förtjänar den bästa omsorgen som jag tyvärr inte kan ge henne, som det ser ut framöver då vi reser mkt. Jag är gärna hundvakt. Hon är en blandras, shitzu/powder puff. Hon är tre år(född 20120206) Hon är van vid barn. Hon älskar andra hundar och hon älskar människor. Hon skäller EJ. Hon är rumsren. Hon anpassar sig till miljön. Hon är lekfull och man kan lätt lära henne till nya saker om man vill träna upp henne. Hon är frisk och försäkrad. Har sina vacciner. Allt hon har hos oss medföljer. Vid fler frågor ring gärna!
4 000 kr
Blocket.se