Quantcast
Till salu inom: ”

ottoman möbel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

En stor soffa perfekt i sommar. Välj färg på kuddar och rotting-material själv!! Storlek: 3 Med Armstöd: 80x80x63cm 4 Utan armstöd: 80x80x30cm 1 singel-soffa: 87x80x63cm Bord: 70x70x30cm Ottoman: 70x70x30cm -UV stårlnings-hållbar, -Vattentät, -SGS testad, Pris: 11 999:- Hör av dig vid mer information, vi hjälper gärna till.
Designen är enkel och smakfull. Kombinationen av finaste italienskt läder och skinande metall utstrålar elegans och passar utmärkt i alla typer av inredredning. Sittpallen är en av den mer klassiska designen framtagen av Ludwig Mies van der Rohe och är en god kombination av attraktiv design och hög komfort. Mått: Djup, Höjd, Bredd: 55 cm, 40 cm, 60 cm Finns i svart eller vitt skinn, Lagerstatus: BESTÄLL NU OCH FÅ LEVERANS OMGÅENDE!
P.g.a utrymmesbrist säljer vi vår fina iJoy massagefåtölj och Ottoman 2.0 fot och vadmassagepall. Massagefåtöljen har flera massageprogram som ställs in på fjärrkontrollen. Den är riktigt effektiv och ryggstödet kan fällas från sittande till nästan liggande. Den är även delbar för enklare transport. Nypris 19900:- Fotpallen kan användas för dels fotmassage och vadmassage men även med ett enkelt handgrepp snurras och bli en vanlig fotpall. Nypris 4950:- Vi säljer allt för endast 3500:- http://www.youtube.com/watch?v=dRw6HP2KRBU http://www.smartfri.se/massagefatoljer/fotpall/
Tylösand tvåsits soffa med ett armstöd från IKEA (fungerar bra som både soffa och schäslong/ottoman). Två Kuddar ingår. Mörkbrun kläsel i gott skick förutom nere på ena kortsidan på underredet där en katt har klöst (se bild). Klädseln är avtagbar. Soffan är ca 160 cm bred och 85 cm djup. Pris 950, (Soffan finns inte längre kvar i IKEAs sortiment, men nypris var 3795 kr) Soffbordet sålt.
Modern ottoman pall med grå päls (ej äkta) Möbeln är räddad och renoverad helt. Pälsen sitter med möbelnobbar i blank silver. Jag älskar att renovera gamla möbler som är redo att kastas då jag tar hem dom. Jag lägger ner väldigt mycket tid och kärlek på varje möbel. Denna pall har strippats helt ifrån sin träfärg och därefter målad i vitt. Sadelhjorden var fin som den var så det är helt original.