Quantcast
Till salu inom: ”

zimmermann piano säljes

Dragspel

Trelleborg

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! På grund av flytt säljer jag nu mitt piano. Som nytt kostade det hela 4000:-, men jag säljer det bara för 1600 kronor. Det är ett Zimmerman och är dessutom i väldigt bra skick. Pianot är inte använt flitigt och har således kunnat bevarats i bra skick. Jag säljer den dock ostämd, men det är inga problem att fixa för den som vill köpa pianot. Köparen ansvarar för transport. Ni kan kontakta mig via mail eller telefon. Ifall jag inte svarar i telefon går det bra att maila.
Mycket välvårdat och lättspelat Zimmermann piano med sk."silent system"som gör att med ett enkelt knapptryck kan man öva nattetid med hörlurar utan att störa grannarna, eller koppla ihop sej med sin dator och föra över det man spelar digitalt. Pianot är för övrigt genomgånget,justerat och stämt av pianotekniker Uthyres eller säljes Om företaget www.gustafspiano.com
Detta piano är vackert både som möbel såväl som instrument. Av fabrikatet Zimmermann, i mörkt blankt trä med snirklade ben. Pianot är nätt och smidigt på hjul. 140 x 29 cm (höjd 107 cm). Kan enkelt avflyttas med hiss för vidare transport. Stämdes år 2011 av Hjorts Piano i Göteborg. Pianot har varit i min ägo sedan det köptes nytt för ca 20 år sedan. Säljes på grund av flytt. Det talas om pianodöden i svenska hem, men jag hoppas innerligt att jag inte ska behöva köra ett så fint hantverk till tippen.
Vi köper pianon och flyglar från hela Sverige av följande märken: Steinway & Sons, Yamaha, Kawai, Bösendorfer, C.Bechstein, Grotrian Steinweg, Boston, Pfeiffer, Steingraeber & Söhne, Fazioli, Bluthner, Schimmel, August Förster, August Hoffman, Zimmerman, Ed. Seiler, Sauter, Ibach, Feurich, C.Hoffmann, Hofmann Wien, Petrof, Weinbach, Rösler, Samick, Fazer, Hellas, Nordiska,Calisia, Legnica, samt andra engelska och tyska märken. Gratis instrument och renoveringsobjekt är också av intresse. Kontantbetalning och professionell avhämtning.
Hej! Jag säljer mitt piano av märket zimmerman p.g.a. platsbrist. Pianot är i gott skick trots dess ålder. Jag har haft det i 3 år och det fungerar felfritt, stämdes förra sommaren men behöver stämmas efter att det flyttats. Pianot står nu en trappa upp och ni får hämta det där (hiss finns). För fler bilder och information får ni gärna höra av er. Pallen ingår :) Mvh, Wissam