Till salu inom

"zimmermann piano säljes"

Butik Tumba
Igår

Leslie 3300 Black Road vers...

29 995 kr
Blocket.se
Värnamo
Idag

Piano

2 500 kr
Blocket.se
Karlstad
Idag

Piano bortskänkes

Blocket.se
Mölndal
Idag

Piano bortskänkes.

Blocket.se
Gagnef
Idag

Elektronisk Keyboard Yamaha...

1 000 kr
Blocket.se
Härryda
10 dagar

Piano

Blocket.se
Härryda
10 dagar

Piano

Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Piano  ·  Eskilstuna

Piano i bra skick

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Hej! På grund av flytt säljer jag nu mitt piano. Som nytt kostade det hela 4000:-, men jag säljer det bara för 1600 kronor. Det är ett Zimmerman och är dessutom i väldigt bra skick. Pianot är inte använt flitigt och har således kunnat bevarats i bra skick. Jag säljer den dock ostämd, men det är inga problem att fixa för den som vill köpa pianot. Köparen ansvarar för transport. Ni kan kontakta mig via mail eller telefon. Ifall jag inte svarar i telefon går det bra att maila.
850 kr
Blocket.se
Piano  ·  Säter

Zimmermann "Hybridpiano"

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
Mycket välvårdat och lättspelat Zimmermann piano med sk."silent system"som gör att med ett enkelt knapptryck kan man öva nattetid med hörlurar utan att störa grannarna, eller koppla ihop sej med sin dator och föra över det man spelar digitalt. Pianot är för övrigt genomgånget,justerat och stämt av pianotekniker Uthyres eller säljes Om företaget www.gustafspiano.com
15 000 kr
Blocket.se

Vackert piano i mörkt trä (Zimmermann)

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Detta piano är vackert både som möbel såväl som instrument. Av fabrikatet Zimmermann, i mörkt blankt trä med snirklade ben. Pianot är nätt och smidigt på hjul. 140 x 29 cm (höjd 107 cm). Kan enkelt avflyttas med hiss för vidare transport. Stämdes år 2011 av Hjorts Piano i Göteborg. Pianot har varit i min ägo sedan det köptes nytt för ca 20 år sedan. Säljes på grund av flytt. Det talas om pianodöden i svenska hem, men jag hoppas innerligt att jag inte ska behöva köra ett så fint hantverk till tippen.
1 000 kr
Blocket.se

Piano hämtas på plats

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Vi köper pianon och flyglar från hela Sverige av följande märken: Steinway & Sons, Yamaha, Kawai, Bösendorfer, C.Bechstein, Grotrian Steinweg, Boston, Pfeiffer, Steingraeber & Söhne, Fazioli, Bluthner, Schimmel, August Förster, August Hoffman, Zimmerman, Ed. Seiler, Sauter, Ibach, Feurich, C.Hoffmann, Hofmann Wien, Petrof, Weinbach, Rösler, Samick, Fazer, Hellas, Nordiska,Calisia, Legnica, samt andra engelska och tyska märken. Gratis instrument och renoveringsobjekt är också av intresse. Kontantbetalning och professionell avhämtning.
0 kr
Blocket.se

Zimmerman piano

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Hej! Jag säljer mitt piano av märket zimmerman p.g.a. platsbrist. Pianot är i gott skick trots dess ålder. Jag har haft det i 3 år och det fungerar felfritt, stämdes förra sommaren men behöver stämmas efter att det flyttats. Pianot står nu en trappa upp och ni får hämta det där (hiss finns). För fler bilder och information får ni gärna höra av er. Pallen ingår :) Mvh, Wissam
2 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj