Allt till salu inom "akvarium bortskänkes stockholm"

Sortering:
Sollentuna
Igår

Elbil svart 12v

1 500 kr
Blocket.se
Norrtälje
Igår

Flätlina 0,22mm - 24,2kg -...

620 kr
Blocket.se
Bromma
Igår

Skullcandy trådlösa hörlurar

250 kr
Blocket.se
Nacka
Igår

Sammetssoffa 2-sits

2 500 kr
Blocket.se
Värmdö
Igår

Skrivbordsstol Skruvsta svart

500 kr
Blocket.se
Bromma
Igår

Babygym

300 kr
Blocket.se
Sigtuna
Igår

Odubbade Qq orginal NäraNy

7 900 kr
Blocket.se
Nacka
Igår

Just Cavalli, Tosca Blu, Va...

750 kr
Blocket.se
Ekerö
Igår

Rörkap Rems Due Cento

3 800 kr
Blocket.se
Butik

Fiskpedikyr

565 kr
NYTT Upplevelse.com

Tidigare annonser till salu

Reptiler  ·  Södertälje

Sköldpadda bortskänkes snarast

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
nu måste vi skänka bort vår sköldpadda pga tidsbrist. Han är 4 år gammal. fyller 5 i december. Han är lugn o kärleksfull o vill vara med på de mesta. han är jätte gosig. han heter sköldis. endast seriösa köpare. det är en gulbukssköldpadda och han är en vatten sköldpadda. akvarium medföljer ej. värmelampa, foder och lite stenar medföljer. mvh Ann-Charlotte o john undrar ni något mer är de bara o höra av er.
0 kr
Blocket.se
Jakt och Fiske  ·  Vallentuna

Stort akvarium BORTSKÄNKES

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
nu skänker vi ett stort akvarium på kanske 200-250L. vi vet inte vad skicket är riktigt. men det säljs otvättat och med lite stenar och dyl inuti. det ingår en stor och en liten pump. och akvarielampan som man ser på bilden. plus lite annat smått och gott som tillhör akvariet. det är först till kvarn som gäller. maila så får du vägbeskrivning! akvariet finns i brottby.
0 kr
Blocket.se
Båtdelar och tillbehör  ·  Stockholms län

Akvarium 490 liters bortskänkes

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Vi skänker bort akvariet mot avhämtning i Bagarmossen. Akvariet är TUNGT så de behövs MINST två stora starka personer. Vi hjälper inte till med att bära därav att vi skänker bort det. Benställningen ingår och den är specialgjord av Akvarielagret i Bromma. Eheim pump ingår. Lysramperna ingår men lysrören är trasiga. Grus och fiskar ingår ej. Måtten på akvariet är: 1.82 långt 60 cm bredd 45cm Bortskänkes innan tisdagen den 9 juli Akvariet är dammigt.
0 kr
Blocket.se
Djur  ·  Tumba

Sköldpaddor bortskänkes

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Nu är det dax för Skalman och Elvira att flytta vidare då jag inte har tid för dom längre. Det är 2st vatten sköldpaddor som gillar att sola och att få komma upp och gå runt inne som ute. Jag hoppas att det finns någon som kan ge dom ett nytt hem. Dom är ca 15x10 ca i storlek. Med oss så följer det med ett akvarium, reningspump och stenar mm. Bästa sätt att få tag på mig är att ringa eller skicka ett sms så ringer jag upp er/dig mvh Amanda
0 kr
Blocket.se

Akvarium med tillbehör ca 500 liter

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
På grund av lägenhetsrenovering måste jag nu göra mig av med mitt akvarium. Ca 60*60*150cm, bänken ca 65cm hög och en aning bredare än akvariet. "Locket" är ca 15 cm högt. Några repor på frontrutan på grund av kulfisk, men inget som iallafall jag tänker på. Extern ljusramp på 2*30W och interna ljusrör på 2*36W. Måste hämtas nu på söndag, måndag eller på tisdag. Funkar inte det så går det inte. Växter och div sällskapsfisk som siamesiska algätare, nättetror och ett par palettciklider kan ingå. Bortskänkes, eller mot högsta bud om det inkommer något intressant.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj