Quantcast
Till salu inom: ”

piano hämtning säljes

Piano malmsjö

Norrtälje
Piano

Linköping
Jeans

Norrköping

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Klänning

Norrköping
Ny vinterjacka

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Om pianot är hyfsat anlitar vi professional flytthjälp och står själva för kostnader. Vi behöver 2 stycken pianon för våra handikappade barnbarn. Områden inom Stockholm(huvudsakligen) och ev Uppsala, Gävleborg, Dalarna eller Västmanland kommer i fråga. Pianon innehåller mycket tungmetaller bla bly och klassas som miljöfarlig avfall så du kan inte lämna pianot på tippen! Om pianot/flygel är av kvalitets märke kan ev kontant köp diskuteras. Ring eller SMS:a pianouppgifter så fort som möjligt. Ev medelande. OBS! Glöm inte avge ditt tel. Hämtning före den 21. April.
Säljer ett digitalpiano / musikmaskin, Roland KR-375. Mycket fin, dock lite repig på högersidan på grund av flytt. Låter mycket bra och det finns många knappar och funktioner att grotta ner sig i. Har stått nästintill oanvänd i 6 år, och är införskaffad sent nittiotal (tror 98, men är ej helt säker). Den fungerar helt felfritt. Dimensioner [cm]: Bredd: ~144 Djup: ~52 Höjd (med nedfält notstativ): ~88 Köparen ombesörjer hämtning, men bärhjälp på plats erbjuds (hiss finns).
Säljer nu mitt nästan helt oanvända keyboard; "M-Audio KeyRig 49" pga tappat intresse. Jag fick keyboardet i födelsedagspresent och har endast spelat på den ett fåtal gånger så keyboardet är i nyskick. Det som medföljer är: Sladd till keyboardet, stativ i nyskick och programvaran "Ableton Live Lite M-Audio Enhanced Edition" (installationsskiva och cd-key medföljer såklart). Orginalförpackning Nypris för keyboardet ca 900-1200kr och nypris för stativet ca 200kr+. Nypris för programvaran ca några hundralappar Säljes endast som komplett paket! Finns i Jakobsberg. Kontant betalning vid hämtning.
Jag hämtar gärna ditt piano eller din flygel utan kostnad för dig när du inte vill ha det längre. Hämtning i Kronoberg med omkringliggande län enl. överenskommelse men även andra platser i landet om det stämmer med tid och plats. Beskriv gärna följande via mail: # Pianofabrikat # Höjden på pianot # Antal trappor/trappsteg till markplan Proffesionell hämtning med många års erfarenhet. Maila gärna då jag reser mycket och kanske ej är anträffbar. Jag kontaktar dig då så fort som jag kan.
Piano (Svenska Pianofabriken) från senare deln av 1950-talet bortskänkes snarast mot hämtning. Säkrast att ringa.