Quantcast
Till salu inom

"pinnvävsjalusi bortskänkes säljes"

Idag

Grå Mio soffa bortskänkes

Blocket.se
Växjö
Idag

Badkar bortskänkes

Blocket.se
Mölndal
Idag

Dvärgvädurkaniner bortskänkes

Blocket.se
Ekerö
Idag

Nya+SÄNKT PRISER på vissa f...

300 kr
Blocket.se
Idag

2st garderober bortskänkes

Blocket.se
Skara
Idag

Dvärgsilke

100 kr
Blocket.se
Strömstad
Igår

Skinnsoffa bortskänkes

Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hus och Trädgård  ·  Stockholm

BORTSKÄNKES: Balkonggolv/klinkers, fint skick

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
C.a 3.5 kvm balkonggolv/utegolv bortskänkes mot avhämtning. Golvet består av 10x10 cm klinkers i mörkgrå sten (vet ej vilken sort), c:a 1 cm tjocka. Plattorna sitter fästa i rader om 3x3 på underliggande plastsektioner som hakas i varandra. En del av plattorna har lossnat från sin botten men alla är hela och kompletta (är sannolikt inget problem att limma fast dem igen om man inte vill ha dem lösa). Vill man ta loss klinkerplattorna från plastbottnarna går även det relativt enkelt. Finns att hämta på Södermalm i Stockholm.
0 kr
Blocket.se
Fiskar  ·  Sollentuna

Akvarium-Fisk- Black Molly bortskänkes

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
fina vuxna Black Molly bortskänkes mot blockets annons avgift på 30 kr. Medtag något att lägga fiskarna i annars kostar fiskpåse 5 kr! Jag säljer även ett akvarium för 600 kr som rymmer cirka 60 liter! Akvariumet är HELT NYTT och ligger OÖPPNAT förpackning i sin original kartong med alla tillbehör så som pump, rampljus, termometer, doppvärmare och bakgrundsbild som är alla HELT NYA, OANVÄNDA och OÖPPNADE! Mått på akvariumet är: 60 x 30 x 30 cm På bilden ser ni en demobild av akvariumet! OBS!! Ring efter kl: 13.00 och SMSA INTE! Ring mig igen om jag inte svarar! Så länge denna annons finns kvar så finns sakerna kvar! Hämtas i Helenelunds centrum!
0 kr
Blocket.se
Filmer och Musik  ·  Kungsholmen

Videofilmer bortskänkes Video Original film

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Har tyvärr inte längre plats för mina gamla videofilmer. På bilden ser man en överfylld IKEA-kasse med film men det finns även en överfylld flyttkartong med VHS:er som också följer med. Det är varierad kvalitet och genrer. Från köpfilm till X-rentals, från Action och Drama till Skräck och Barnfilm. Högt och lågt. Jag hoppas bara att någon vill komma och hämta dem. Skulle kännas väldigt tråkigt att slänga alltihopa. Några av titlarna som bortskänkes: Blade Runner Back to the future 2 Batman Forever Arizona Junior Edward Scissorhands Monty Python and the Holy Grale Rocky 1-5 Hot Chick Evil Dead De misstänkta m.m. m.m Om annonsen finns kvar så finns filmerna kvar!
0 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Sollentuna

Akvarium-fisk ar- Black Molly bortskänkes

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 29 dagar
Fiskarna finns kvar så länge denna annons finns kvar på blocket. Cirka 10 st Black Molly och Dalmatin Molly som är cirka 1-2 cm stora bortskänkes. Vuxna, fina Black Molly samt Dalmatin Molly säljes för 10 kr per styck, på filmen ser ni några av dem. De är cirka 6-7 cm. Jag har 1 st HELT NY och OANVÄND 60 liters akvarium till salu för 600 kr! Den är OÖPPNAD och ligger i sin original förpackning med alla tillbehör! Mått: 60x30x30 Cm Alla tillbehör är också HELT NYA, OANVÄNDA OCH OÖPPNADE! Tillbehören är följande: Bakgrundsbild, Pump, Doppvärmare och Termometer. Bottenstenar, dekorationstenar och växter finns till salu till billigt pris. Hämtning sker i Helenelunds Centrum. Ring efter 12.00 och sms INTE!
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Tumba

Pinnvävsjalusi bortskänkes

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Bortskänkes 3 st pinnvävsjalusier i bra skick. Av dessa 3 är 2 st 80cm i bredd och den största är 120cm i bredd
0 kr
Blocket.se