Quantcast
Till salu inom: ”

polis hittegods till salu mopeder säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Moped säljes, Sonic. Hittegods som lämnats in till polisen i Jönköping och som vi fått hämta efter sex månader då ingen ägare hittats. Klara papper från polisen finns på detta. Märke Sonic - kinesisk, koreansk ? 460 mil, årsmodell okänd. Vi har fått ett nytt tändningslås insatt, främre kåpa trasig. Startar ej. Objekt för den som kan skruva själv. Säljes för utläggskostnader. 1000 kr prutat och klart.
År 2003 fick jag tillbaka som hittegods av polisen en halv Peugeot Speedfighter 2 av 2001 års modell. Det som fattaded var: Kåpor, Blinkers, Sadel, Tändningslås, Elsystem fram, Lås sadel. Totalrenovering av allt inklusive lackering (Har Lackeringsfirma), Och alla nya orginalklistermärken. Jag körde ca 1år till och från min firma men nu har den stått och samlat damm sedan 2008 och därför säljer jag den. Givetvis förvarat i varmgarage Obs mycket dammig på bilden !! Har råkat skava bort färgen på några små ställen på någon kåpa, Kan lacka om kåporna och polera upp hela mopeden men då tillkommer det på priset. Info: Moped (EJ eu-moped) Ej trimmad Maxhastighet ca 45-50km/h Årsmodell: 2001 Milantal nu: 386 Färg: Röd Medföljer EJ någon hjälm Medföljer nytt granitlås med alla nycklar och nyckelkort. Givetvis finns alla papper och nycklar
Obs läs hela annonsen Har en aprillia som säljs som reservdels moped Den fungerar som den skall Behövs ett batteri för att starta den Mopeden är köpt från polisens hittegods (papper finns på detta) OBS !!!!! Alltså får den inte framföras på allmän väg Pris 1500 Sista pris 1500 Pris vid snabb affär 1500kr Skicka mail/sms för snabbast svar då jag inte kan svara i telefon på mitt arbete (Vänligen respektera detta ) Mvh
Säljer en Yamaha Neos årsmodell 2001? Har tidigare varit stulen och inlämnad på Polisen hittegods. Påbörjat en renovering som inte avslutades. Köpt ett bättre begagnat kåpset, en fräsch Laser trimdämpare, en del nya packningar, nytt insug, lackat om en del detaljer mm. Det som behövs är nytt tändningslås, batteri, en del montering och kabelkoppling. Plocka delar till din Neos eller fixa till den.. Välj själv. Håller den inte för någon och går inte ner en krona på detta låga pris! Cash is king.
4 st reservdelsmopeder Yamaha Scooter Neo's Derbi Predator PGO Scooters Hot 50 Puch Korado Säljes i befintligt skick för Polisen. Observera att angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2011-05-05 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!