Quantcast
Till salu inom: ”

pomeranian omplacering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Med sorg i våra hjärtan har vi nu tagit ställning till att omplacera vår pomeranian tik på 10 månader. Hon är helt bedårande och har en fin stamtavla. Hon är lämplig både för utställning och agility. Det är viktigt att hon kommer till ett bra hem med mycket tid och kärlek då hon älskar att mysa i soffan och aktiveras. Anledningen till omplaceringen är tidsbrist då vi precis har fått barn och alltså inget fel på hunden. Hon älskar allt och alla. Känner du att du har tid och massor med kärlek över och att du kan ge våra tjej ett bra hem så hör av dig, maila gärna och berätta lite om dig själv. Oseriösa personer behöver inte göra sig besväret att höra av sig.
Omplacering önskas av Bamse som är född och uppvuxen hos oss. Han kommer inte överens med vår gamla hane, så söker vi ett bra hem där någon är hemma på heltid. Bamse är en glad och enkel hund som är van att gå lös samt springa ut och in efter behov. Du skall bo inom 2mil då vi önskar kontakt för att se att allt går bra för både hund och eventuell ägare. Maila vid intresse! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej är en tjej på 23 år. Letar efter en pomeranian till sällskapshem. Har 2 chihuahuor, 1 tik(omplacering) och 1 hane. Är det en kille så måste den gå ihop med andra hanar. Jag har mycket erfarenhet varit på hunddagis, praktiserat utomlands, och på hundstallet. Skönhetsfel, ålder och dylikt spelar ingen roll. Studerar och har med mig mina till skolan, dom är på hunddagis under tiden och vissa dagar är dom med helt. Kan resa en bit om du skulle finnas längre bort en stockholm. Kan betala en symbolisk(rimlig) summa. Har du hunden för mig hör gärna av dig, även vid frågor.
Vår lilla Pomeranian behöver komma till ett nytt hem. Han är tre år och är renrasig Pomeranian reg i SKK. Han har alla vaccinationer och är kastrerad. Han är ganska stor för att vara Pomeranian, väger nästan 7 kg. Han älskar att vara utomhus och vi vill helst att han kommer till ett hem där han kan vara ute mycket, gärna på landet eller till någon som bor i villa. Ring för mer info.