Quantcast
Till salu inom: ”

chihuahua pomeranian blandras säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Greta är 4 månader gammal, äldre än 8 veckor och leveransklar. Hon har fått sina båda sprutor, ID-märkt med chipp, veterinärbesiktat utan anmärkning och avmaskad. Båda föräldrarna är långhåriga och registrerade hos JBV. Mamman är blandras med 50% pomeranian. Pappan är 100% chihuahua, mjuk och go till sättet och älskar alla människor. Båda föräldrarna bor hos oss, bilder kan skickas. Greta får med sig lite foder som hon är van vid, en leksak och en snuttefilt. Hon är mycket social och modig liten hund. Hon blir som vuxen ca 4 kg. Vi hade tänkt behålla henne själva men vi har ju så många hundar redan... Mejla gärna och berätta om vad ni har att erbjuda henne och lämna ert telefonnummer så ringer jag.
Valdemar är en liten lekfull och social hanvalp. Båda föräldrarna är långhåriga och registrerade hos JBV, bilder kan skickas. Mamman är blandras med 50% pomeranian. Pappan är 100% chihuahua, mjuk och go till sättet och älskar alla människor. Båda föräldrarna bor hos oss. Valpen är äldre än 8 veckor och veterinärbesiktad, vaccinerad och chippmärkt. Vid flytt får han med sig lite valpfoder som han är van vid, en leksak och en snuttefilt med mammas doft, sina intyg och släktledsbevis och köpekontrakt. Valpen är van vid andra hundar, han är avmaskad och dolda-fel-försäkrad i tre år. Mejla gärna eller ring eller kom gärna och besök oss.
Nu finns det bara vi kvar en hane och en hona på 12 veckor. Blandras mellan chihuahua och pomeranian. Mamman var korthårig och pappan långhårig. Vet. best avmaskad och vaccinerad x2 och chippad. Jätte snälla och framåt små valpar. Vana vid barn och katter. Honan har ett litet navelbrok men så pass litet så det behövs inte göra något åt det enligt vet. ENDAST telefonkontakt och inga avbetalningar, eller fodervärdar. Honan är den minsta på bilderna. 5000kr
Vår vackra Thisbe är en blandrastik, chihuahua och pomeranian. Vi vill att hon ska få valpar och söker nu en liten kavaljer, helst en cremefärgad och helst en likadan blandras, men en långhårig chihuahua eller pomeranian går också bra. Thisbe väger knappt 3 kg varför hanen bör väga max 2,5 kg. Ersättning efter överenskommelse. Har du hanen vi söker så maila, bifoga gärna en bild på din fina hund. Tack!
Hej! Jag söker en hundvakt till min lilla Daisy. Hon är en blandras mellan chihuahua, powderpuff och pomeranian. Daisy är ett runt ett halvår gammal. Det är en glad liten vovve som älskar att leka och gosa. Hon älskar alla! Behöver hundvakt när jag jobbar 75%. Du bör befinna dig antingen runt Rosersberg där jag jobbar eller runt Johannesfred/alvik där jag bor. Du kan höra av dig till mig på 0762838502 så berättar jag mer! Mvh Jaqueline