Quantcast
Till salu inom: ”

privata hyresvärdar nybro säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Önskar hyra en 2:a eller 3:a, helst 3:a men beror på hyran, i centrala Nybro. Jag har tre månaders uppsägning och kan inte betala dubbla hyror. Jag är snart 61 år. Lever ett lugnt och stillsamt liv. Jag genomgår nu en skuldsanering. Har inga nya skulder bara gamla. Men om 58 månader så är jag helt grön på pappret. Jag har full koll på hela min ekonomi. Jag betalar min hyra den 19:e varje månad. Ref. finns att få från min nuvarande hyresvärd där jag har bott i 7 år utan anmärkning. Det är min dotter som lägger in min annons. Det är även hon som hjälper mig med kontakterna om det är någon som hör av sig. Tack på förhand.
Hej har tid över, om ni vill att era barn skall övningköra privat.Innan uppkörning. Jag har kört med mina fem barn och några till elever,och alla har fått sina körkort nu. Har endast en elev kvar nu en tjej. Så ni som inte har tid att köra med era barn finns nu ett tillfälle.Jag har gått introduktionsutbildningen två gånger. Men erat barn måste gå den, och ansökan måste göras kan ta någon vecka. Egen bil önskas. Helst runt Emmaboda Nybro Kalmar max 6mil omkrets. Ni kan med förtroende vända er till mig på telefonr.0471 46649.eller mob nr 0709946649.eller mail.
Hyr nu ut min 2:a på 60 kvm på grund av annat boende. Den ligger högst upp i en mindre privat hyresfastighet. Totalrenoverad innan jag flyttade in förra året. Värme och vatten ingår. Öppen planlösning kök och vardagsrum, takfönster. Tillgång till trädgård samt parkering. Tvättstuga i källaren. Uthyres tills vidare, förstahandskontrakt från och med 1/11. Hyresvärden måste godkänna hyresgästen. Som vanligt gäller fast arbete och inga betalningsanmärkningar. Bilder skickas vid intresse. Kontaktas endast via mail, skriv lite om dig/er själva så hör jag av mig : )
Vi förmedlar och hyr ut privata boenden inom 10-20 minuters bilavstånd till Branäs, 40 minuter till Långbergets Sporthotell, 1 timme till både Sälen och Trysil. Flera typer av boenden finns. Olika priser. Dessa boenden finns ej på vår hemsida då vi har från flera privata hyresvärdar. Priserna indikerar snittpris. Minimum 3 nätter. Även halvveckor. Städning kan fås. Husdjur välkomna! Inga allergisanerade boenden finns i dagsläget. Emaila hur många ni är ( tex familj, vänner osv) samt vilken vecka som är intressant, så emailar vi tillbaka pris och läge. Välkomna! Om företaget JCHUS.SE förmedlar främst privata bostäder för fast boenden (finns på hemsidan) samt även turistboenden för korttid för olika hyresvärdars räkning (dessa finns ej på hemsidan). Välkomna