Quantcast
Till salu inom: ”

ps3 kontroll blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Xbox One s

Malmö
PS3 + spel

Borås

Tidigare annonser till salu

Hej Jag säljer ps2 o ps3 spel, de som är inplastade och oöppnade är assassins creed till ps3 och till ps2 är det Go kart rally och GUN. Allt är ORIGINAL Säljer även 2 st ps2 kontroller med 2 st omvandlare till ps3 så du kan använda de till ps3 med även en förlängningssladd. ps2 spel från 30kr - 75kr Ps3 spel från 75kr - 150kr ps2 kontroller 120kr/st inkl. en omvandlare om så önskas. Förlängnings sladden tar jag 10kr för och det är till den som vill ha den det finns bara en.
Säljer mitt xbox 360 pga ett inköp av ett ps3. Knappt använt med 20 gig hårddisk två trådlösa handkontroller med 2 laddningsbara sladdar+ 2 laddningsbara batterier till kontrollerna. Är utrustad med hdmi anslutning. Allt är orginal med kvitto och orginal box. spelen som ingår är: Halo 3, Grand theft auto IV, aliens vs predator, Pure, Mass effect 1, The bourne conspiracy, Ninety nine nights, Devil may cry 4, Bioshock 1, alla spel och xboxet är inköpt i sverige och är självklart orginal
Hejsan, nu säljer jag mitt xbox 360 elite, jag har tröttnatt på det och tänker köpa PS3. Allt är original, alla kablar med följs. Manualer, låda osv. allt. T.O.M extra kablar som jag har köpt själv (speciella komplingar med toss link, mm. för soround system) Spel som medföljs är, -Scene It? - med 4 st kontroller ( Ungefär som Buzz ) -NHL09 (original spel) -Dead Space (original spel) -Fifa 09 (original spel) 360' är "laddat" med xbox live som går ut den 15 december 2011 (Nyligen tilllagt) Priset är 2000:- hör av er om ni är med på det, tveka inte med frågorna. Fråga på! (Om ni nu undrar alltså)
Hej, Säljer nu mitt playstation 3, inkl alla tillbehör (orginalkartong, sladdar, 1 kontroll, manualer etc). Konsolen fungerar helt utmärkt, och är köpt augusti 2008. Inga lustiga fläktljud etc. Ändå som är värt att påpeka är att det är en repa på framsidan av playstationet. Dock inget som syns särskilt väl. Säljes pga flytt och tidsbrist. Inga spel ingår i priset. Kan skickas mot att köparen betalar frakten. Inget skickas innan pengarna finns på kontot. Kan även hämtas i centrala Kalmar.
Nu säljer jag mitt ps3 pga att jag inte orkar ha kvar det längre. Jag spelar aldrig och har helt enkelt inte tiden. Det är ca 6 månader gammalt och använt ett fåtal gånger. Spelen som ingår är Call Of Duty: Black Ops, Call Of Duty: Modern Warfare och Grand Turismo 5. Alla spel är original. Det är ett dunderpris så försök inte pruta. Kom, betala och gå hem med ett leende. Ring på 0704 97 06 05 Jonathan