Quantcast
Till salu inom: ”

ragamuffin kattungar till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kattungar

Halmstad
Kattungar

Vellinge
Kattungar

Halmstad
Kattunge

Östra Göinge
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

B. Wahlströms förlag. 2002. 96 s. Inbunden. 422 gram. Nyskick. En egen kattunge är något alldeles specellt för de flesta barn. Bättre lekkompis kan man nog inte få - den lilla kattungen är pigg på det mesta. I lek och träna med kattungen får barnet i familjen lära sig att ta hand om nykomlingen. Här ges råd om kattungens skötsel och om säker lek och träning. Jodå, det går att träna sin katt: med lite tålamod kan man till och med få den att apportera. Hur man lär kattungen att använda en kattlucka, leka kurragömma med små godbitar och hur man får den att vänja sig vid nya människor är andra exempel ur innehållet. Boken ger också råd och tips till föräldrarna, eftersom träningen bör ske med hjälp och tillsyn från någon vuxen. Genom respektfullt umgänge med sitt husdjur lär sig barnet att ta ansvar samtidigt som katten blir en lugn och trygg familjemedlem.
Utsökt illustrerad med över 110 färgfotografier. Översättning: Lena Mellin. Albert Bonniers förlag. Tryckt 1977. Inbunden. Illustrerat pappband. Mycket fint skick. Skyddsomslag finns i mycket fint skick, men med gammal prislapp på baksidan. ----- Utdrag ur förlagets presentation: En rikt illustrerad bok med förtjusande kattungar som också ger dig handfast, praktisk kunskap om hur man väljer kattunge, hur man uppfostrar, avlar och ställer ut. Vare sig du har köpt en registrerad raskatt eller en vanlig bondkatt finns här det mesta av det du behöver veta.
ICA bokförlag. 2004. 80 s. Inbunden. Förlagets illustrerade pappband. Gott skick. Vad du behöver införskaffa, förändra och göra när en kattunge flyttar in. Som alla djurungar är kattungar rysligt söta, men också krävande. För det mesta är katten redan rumsren (mamma har lärt den gå på låda) men annars är det en bebis du skaffat. Jag kommer ihåg när vi fick hem våran Winston. Han gick och skrek hjärtskärande och letade efter mamma hela första dagen. Det tog något dygn innan han började acceptera oss som sin nya familj. Har du någon i familjen som önskar sig en katt, köp dem en bok först och säg att ni kan diskutera saken när boken är läst. Kanske är det läge att skriva ett litet "kontrakt" om vem som skall sköta vad, särskilt om en av er i familjen är den som är den pådrivande. Det gäller förstås bara vuxna och större barn. Har du mindre barn så räkna kallt med att katten är ditt ansvar.