Quantcast
Till salu inom: ”

rea lekställning jungle gym villa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Komplett "Gör det själv"-paket, inkl. utförlig monteringsanvisning, med allt vad som behövs för att sätta samman lektornet. Levereras inkl. tryckimpregnerad tall som är fri från krom och arsenik, hyvlad på 4 sidor, och med rundade kanter i dimensionerna: stolpar 68 x 68 mm, reglar 34 x 58 mm och brädor 16 x 95 mm. Inkl. rutschbana på 3,00 m i färgen gul. Paket klart till försäljning - det är bara att lasta på på släpet. Det kan inte bli enklare!
Komplett "Gör det själv"-paket, inkl. utförlig monteringsanvisning, med allt vad som behövs för att sätta samman lektornet. Levereras inkl. tryckimpregnerad tall som är fri från krom och arsenik, hyvlad på 4 sidor, och med rundade kanter i dimensionerna: stolpar 68 x 68 mm, reglar 34 x 58 mm och brädor 16 x 95 mm. Ord.pris: 8500 kr Inkl. rutschbana på 3,00 m i färgen gul. Paket klart till försäljning - det är bara att lasta på på släpet. Det kan inte bli enklare!
Först till kvarn, endast 5st kvar!! Komplett "Gör det själv"-paket, inkl. utförlig monteringsanvisning, med allt vad som behövs för att sätta samman lektornet. Levereras inkl. tryckimpregnerad tall som är fri från krom och arsenik, hyvlad på 4 sidor, och med rundade kanter i dimensionerna: stolpar 68 x 68 mm, reglar 34 x 58 mm och brädor 16 x 95 mm. Ord.pris: 8500 kr Inkl. rutschbana på 3,00 m i färgen gul. Paket klart till försäljning - det är bara att lasta på på släpet. Det kan inte bli enklare!
En mycket, iallafall av våra döttrar, uppskattad lekställning/klätterställning med många olika "moment", byggd i tryckimpregnerat virke. *En koja/kiosk/cafe del med trägolv, serveringsöppning/disk *Serveringsplats ovanpå till vilken man lätt kommer upp mha en trappa på sidan. *Dubbla gungor- medföljer även repstege samt barngunga för de minsta barnen. * "Lång" rutschkana. Mått: Kojan (bredd *längd*höjd) är 120cm *125 cm *120cm Footprint på hela lekställningen är 4,5m *4,8 m. Överliggaren till gungorna tas lätt bort så att den lätt kan transsporteras, den står stadigt mha av 15 cm jordspett Fler bilder kan mailas
REA!!! SPARA 1495 Kr! Kombination Lektorn Villa + Climb Extra module Jungle Villa har en sandlåda längs ned och höjer sig sedan till ett kvadratformat utrymme med ett böjt presennings tak längst upp. Denna lyxiga klätterställning kommer utan