Quantcast
Till salu inom: ”

reno gitarr säljes

Gitarr Sanchez

Norrköping

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Gitarr

Norrköping
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Nu är det dags att sälja en av mina gitarrer då jag aldrig använder den. Jag fick den i julklapp 2006 sen dess har jag bara använt den på en spelning och sen har den bara blivit hängande utan att jag har använt den.. Märket är som sagt Reno och gitarren är svart. Jag har målat om delar av den då den var svart och vit förut (bilder kan fås på hur den såg ut innan). Det sitter även ett Ozzy Osbourne klistermärke på baksidan som jag satte dit för att dölja våran gamla "bandlogga". Har ni några frågor så är det bara att maila. Perfekt julklapp till nybörjaren! Priset kan diskuteras vid snabb affär.
Akustisk gitarr med fin klang säljes billigt pga att några kugghjul som tillhör stämskruven på E-strängen (den översta) saknas, se bild. Går kanske att byta ut, men eftersom jag inte använder gitarren så kan nån annan kan få nytta av den. Inköpspris var 1200 kr, och märket är av Reno. Den går att stämma och spela på, men skruvar man för hårt på E-strängen så går den tillbaka till utgångsläget. 100kr
3 gitarrer i fullstorlek. Mycket bra skick. Nylonsträngade. Använda som "lånegitarrer" vid musikskola. 1 Reno samt 2 SAMICK. Samtliga justerade och nysträngade. 600 kr /st. Gitarrlektion ingår vid intresse. Virveltrumma i bra skick. Pearl Export i stål. Inga skevheter, bucklor. 450 kr. Även "noname" virvel med 10 stämskruvar i stål 450 kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer gitarren till höger på bilden, märket är Reno. Den saknar strängar och en liten vit plastsak längst bak på gitarren, som strängarna ska vila över. Jag spelade på gitarren för några veckor sedan och den fungerar bra om den bara får nya strängar och den vita plastsaken, som strängarna ska vila över. Plastsaken och strängarna, kan man köpa för en hundring i affären, så det är inte dyrt. Jag vill ha 200kr för gitarren. Det är avhämtning som gäller. Skicka ett mail om du är intresserad.
reno akustisk gitarr säljes hand crafted finns ettikett i gitarren lite nagg här o var o repor men gitarren låter härligt säljes utan soft case hämtas utav köparen 500kr ej prutbart . mvh nike begagnade nylon strängar sitter på så hör av er på 076-7011055 mvh nike .........gitaren låter fint mahogny . ebenholts hals är gitarren hand crafted i så en fullstor gitarr är det en klasisk .