Quantcast
Till salu inom: ”

reno gitarr säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Akustisk gitarr med fin klang säljes billigt pga att några kugghjul som tillhör stämskruven på E-strängen (den översta) saknas, se bild. Går kanske att byta ut, men eftersom jag inte använder gitarren så kan nån annan kan få nytta av den. Inköpspris var 1200 kr, och märket är av Reno. Den går att stämma och spela på, men skruvar man för hårt på E-strängen så går den tillbaka till utgångsläget. 100kr
3 gitarrer i fullstorlek. Mycket bra skick. Nylonsträngade. Använda som "lånegitarrer" vid musikskola. 1 Reno samt 2 SAMICK. Samtliga justerade och nysträngade. 600 kr /st. Gitarrlektion ingår vid intresse. Virveltrumma i bra skick. Pearl Export i stål. Inga skevheter, bucklor. 450 kr. Även "noname" virvel med 10 stämskruvar i stål 450 kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer gitarren till höger på bilden, märket är Reno. Den saknar strängar och en liten vit plastsak längst bak på gitarren, som strängarna ska vila över. Jag spelade på gitarren för några veckor sedan och den fungerar bra om den bara får nya strängar och den vita plastsaken, som strängarna ska vila över. Plastsaken och strängarna, kan man köpa för en hundring i affären, så det är inte dyrt. Jag vill ha 200kr för gitarren. Det är avhämtning som gäller. Skicka ett mail om du är intresserad.
Reno gitarr inklusive bag 400Kr Notställ Yamaha 400Kr