Quantcast
Till salu inom: ”

reservdelar kronan cykel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Cykel

Gävle
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej. Som synes på bilden så har jag en del reservdelar i en stor kartong som tar stor plats, som jag inte behöver, därför vill jag bli av med det.. Reservdelarna är sedan jag hade min gsx-r 750 som byggdes om till streetfighter. Grenrör, blinkers, oljeplugg, luftburk, filter, slangar (till något..) Ett lock till yamaha r1ans bakdel, olackerat. Bara locket kostar nytt 1200kr och jag vill ha 1300 kronor för det som syns på bilden. Är som sagt inte helt hundra på vad allt är men det vet den som söker. Finns även en påhängsmotor 50 cc helt ny till cykel oanvänd i kartong, delvis ihopmonterad men inte helt pga av bristande intresse. Tanken, drevet och kedjeskyddet är i det här fallet målad i kronans gröna färg. Kvitto finns! För motorn vill jag ha 1500 kr. Mvh Kalle
Varför köpa en cykel av oss! 1) Vi innehar F-skatt 2) Ni får ett bra pris,ibland billigare än privatannons. 3) kvitto på att den inte är stulen. 4) Ni får garanti på att den fungerar bra. 5) Ni får 25% rabatt på reparation under cykelns livslängd. 6) Ni får lämna in eran skrot/begcykel i inbyte. OBS) För mer info och fler cyklar ring helst,maila inte. låga priser påreparation och reservdelar. 1)Herrcykel med ballongdäck 26tum med fotbroms och dynamolyse fram och bak. pris: 1800kr 2) Herrcykel 28tum 21 vxl med handbroms. mycket bra cykel med nästan nya däck. pris: 1000kr öppet: måndag-torsdag: 10-18 fredag: 10-17(lunch 13-14) lördag, söndag stängt
Jag lägger ner meckandet med cyklar och säljer ett parti reservdelar till Kronans cyklar. Följande finns 4st kompletta vevarmar(Båda sidor) 2st vevarmar (drevsidan) 9 par pedaler, 2st styrstam, 2st vevlager, ett antal ekrar, 5st sadelstolpar, 3st regskyltshållare, 2st baklampor, 1st framlampa, 2st dynamo,1st Pakethållare, 1st styre, 4st framgafflar, 4st Bakhjul, Div småkraffs. Allt sprillans nytt och säljes pga att jag slutat mecka cykel. 2500 eller maila ett bud. Jag behöver inga nya kompisar eller sista pris nissar. Så är du inte seriös maila inte.
"KRONAN" militär cykel, tjocka 26" däck=lätt att cykla med! OBS! Ett däck är splittnytt och är märkes däck "Continental" med tillhörande ny cykelslang. Tyvärr, så, började baknav fungera konstigt=bromsar ej, och funkar fel. Säljer cykel till de kunniga som reservdels cykel (värde endast på Continental" däck med slang är 380 kr!) Pris: 490 kr OBS! Svarar ENDAST på mobil (ej SMS!) då inga brevvänner önskas! Annonsen kvar=cykel kvar till salu!
Superglide sport 1999 i kanonskick säljes med en tår i ögat på grund av köp av ny Harley. Hojen har gått totalt 1550 mil och är i närmast nyskick. Nyservad för totalt 9000:- i Augusti 2010 med nytt batteri, nya däck samt stor service på motorn. Extrautrustad med: * Mustangdyna. + extra solo dito. * Detachable sissybar + pakethållare. * Forward control kit. * Passenger footboards. * Lite extra krom här och var. Det fina med just denna cykel är dock motorn! I korthet är följande gjort vid 800 mil: * 1550cc big bore kit. * Screamin´eagle toppar. * 44mm Raceförgasare. * SE 203-kammar (något vassare...) * Propipe 2-1 avgassystem. * Programmerbar tändmodul. * Bänkad till ca 90 Hk på bakhjulet. Motorn går perfekt! Härligt muller och bra drag i hela registret. Är du ute efter en HD som ger enorm körglädje och dessutom fungerar att skjutsa både fru och barn på, är denna perfekt för dig. Dessutom finns en hel massa reservdelar (alla originalprylar) och andra tillbehör att köpa till om så önskas. Bla komplett framgaffel, customdelar, bredare kronor mm,mm. Jag kan tänka mig inbyte med Hayabusa 1999 koppar/silver, cabriolet eller Buss, lämplig som crossbuss..... Cykel finns på stora Essingen och visas efter ök. Priset diskuterar vi när du tittar på hojen! Cykeln skall säljas så kom och titta och bjud på den!