Quantcast
Till salu inom: ”

reservdelar till roddmaskin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Roddmaskin

Kramfors
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

WaterRower Club är en fantastisk roddmaskin som bjuder på ganska verklighetstroget vattenmotstånd. Du tränar mot naturligt vattenmotstånd som kan ändras genom vattenmängd i tanken. Den har några år på nacken. Kommer med S3 monitor. Allt fungerar utmärkt. Den låter mycket mindre än Concept 2:an och mycket finare att ha i lägenheten. 1. Fotremmen är inte original. Den som sitter på roddmaskinen funkar, men det kostar 5 EUR om man vill byta till en ny. (Reservdel WRP-P715) 2. Högrehälen är reparerad (syns på bilden). Den funkar. Det var förra ägaren som har reparerat den och jag har använt den som den är. Men om man vill byta ut båda, så kostar ett par nya 10 EUR. (Reservdel WRP-P700) 50 st klortabletter ingår. Man tillsätter en tablett varannan månad och tanken hålls fri från kalk och andra avlagringar. Hämtas i Västerås (jag hjälper gärna till med transport inom Västerås)
fin träning maskin , inte mycket använt , köpt på Team Sportia i mars 2009. brukanvisningar och reservdelar finns, kartongen finns okså kvar! Säljes monterat , precis som den står i bilder! Köptes ny för 3600 kr! Pris för detta underbara maskin: 1700 kr b.v.s.a.
Riktig roddmaskin Concept II model D som har några år på nacken men fungerar. Har stått ett tag och behöver viss översyn i form av smörjning och spänning av kedjan. Eventuella reservdelar kan beställas från: http://www.concept2.se/bilder/Dokument/sprangskisser/Sprangskiss-D1.pdf
Om du tittar på denna annons vet du säkert redan vad det här är för maskin, men jag drar det lite kort ändå: Concept 2 gör några av marknadens förnämsta roddmaskiner. Du hittar dem i de flesta gym och på världsmästerskapen i inomhusrodd bland annat. Det är en solid maskin som håller för tufft dagligt bruk och den är erkänt skön att ro på. Detta är Modell E - toppmodellen - som skiljer sig från Modell D bland annat genom att den är lite rejälare och högre, har bättre lack och kedja samt att den som standard levereras med den dyrare monitorn PM4. Den är byggd för att hålla men skulle olyckan vara framme finns det reservdelar att få tag på. Min roddmaskin är i mycket fint skick - "som ny". Den har bara använts i hemmet och är väldigt snällt körd. Jag funderade för några månader sedan på att byta in den mot en annan träningsmaskin och fick ett inbytesbud från den svenska generalagenten på 10500 kr. Bytet blev dock aldrig av och eftersom jag nyss flyttat till en liten etta har jag inte längre plats för några egna träningsmaskiner så jag säljer den här istället. Nypriset ligger på cirka 17000 kr. Pulsband, original kedjeolja och bruksanvisningar medföljer, liksom en CD som innehåller någon slags mjukvara till PC och Mac (har ärligt talat aldrig brytt mig om att testa den). Den finns i Blyberg som ligger mellan Mora och Älvdalen. Tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.
Proteus PAR 5500 är en avancerad och påkostad roddmaskin i gym kvalitet, som fungerar utmärkt i hemmet (hopfällbar). Elektroniskt reglerad luft/magnetbroms med 16 nivåer. LCD-skärm. Kan programmeras efter motstånd, sträcka, årtag, kalorier, puls och Watt. 12 förvalda program. HRC-träning (55, 75, 90%). Tävlingsfunktion. Kullagrad PU-sits. 2 års garanti mot fabrikationsfel. Reservdelar i lager. Fraktfri leverans på 2-3 dagar.