Quantcast
Till salu inom: ”

restaurang motell till salu säljes

Sunshine State
F
Värmlands län

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Passar både som kontor och butik.Fina lastmöjligheter då lokalen är belägen i markplanet. Ljus öppen planlösning.Goda parkeringsmöjligheter.Fint lägen med skyltmöjligheter i anslutning till nuvarande E 4. OMGIVNING Fastigheten ligger i Bredsand nära nuvarande E 4 och går under namnet Lizz motell. I samma byggnad hyr också nu Pizzeria, frisör. KOMMUNIKATIONER Nära busshållplats, bra bussförbindelser som snabbt tar dig in till centrum. SERVICE Närhet till affär, restaurang, skola och dagisverksamhet. TILLTRÄDE Omgående Byggnadsår: 1950
Vi ska sälja vår familjerörelse som består av 8 hotellrum a 24 bäddar, 1 st lägenhet 55m2 som är uthyrd( 5500 per månad) , 1 st bensintation ( Vi arrenderar ut till Qstar som äger utrustningen), restaurang som har 170 st sittplatser med fulla rättigheter. butik som lämpar sig för gatukök eller livs. Bostadshus 6 rum o kök + stor källare. för mer info ring Johan på 0768568515. http://www.edenbergamotet.com/ http://www.booking.com/hotel/se/edenberga-motet-och-restaurang.sv.html?sid=af83bd8d4617162ff07508303bff896d;dcid=1;checkin=2013-10-31;checkout=2013-11-01;srfid=7e971b1afaaae7d5a3a97c4f7d1c6b00df03f5beX1 6 miuter till Laholm, 20 minuter till Halmstad o Ängelholm, 40 minuter till Helsingborg. Tomt 5000m2 ( Asfalterad) Storprutare letar vidare....
Motell Vätterleden söker Grillkock för timanställning. Vi söker en person som kan jobba självständigt och ta egna initiativ. Vara noga med kvalité och hygien samt stresstålig. Man arbetar ca varannan helg. Plus att man kan bli inringd när någon är borta. Chans till sommarjobb finns. Körkort och tillgång till bil är ett plus.
Den hyllade manusförfattaren och regissören John Sayles (Lone Star, Passion Fish) ger här en oförglömlig skildring av en färgstark idyllisk småstad i Florida, som hotas av exploatering, och den brokiga skara människor som bor där. Den respektabla rollistan toppas av Edie Falco, Angela Bassett och Timothy Hutton. Förändringens vindar blåser in över Delrona Beach, Florida. Ett byggföretag har tagit det lilla sömniga kustsamhället på sängen med sina löften om stora vinstmöjligheter och ännu större förändringar. Lokalbefolkningen slits mellan sina plikter gentemot familjen och möjligheten att tjäna snabba stålar. De utomstående byggherrarnas ankomst möts därför med blandade känslor av stadens invånare. Marly (Falco, tv-serien -Sopranos-) vill inget hellre än att börja om på nytt och är därför angelägen om att sälja familjeföretaget. Arbetet med att driva faderns motell och restaurang har allteftersom åren gått gjort henne bitter över att hennes chans att komma någon vart i livet har gått förlorad. Men en spirande romans med en besökande landskapsarkitekt (Oscarbelönade Timothy Hutton) ger henne nytt hopp. Desiree (Oscarnominerade Angela Bassett) lämnade staden för flera år sedan för att undvika skandal och söka lyckan som skådespelerska. Hon återvänder motvilligt till hemstaden och sin egensinniga mamma (Mary Alice), som har svårt att glömma det förflutna. Sunshine State, med Mary Steenburgen, James McDaniel, Jane Alexander och Ralph Waite i ledande roller, är en mästerlig hyllning till alla som bor i ett land där man har möjlighet att följa och förverkliga sina drömmar.
Lages Motell AB driver hotellrörelse i Borås med restaurang, konferens- och festlokal. Här hittar du den personliga atmosfären, som det stora hotellet saknar. Lages Motell är trivsamt, lagom stort och med bra rumspriser. Hotellet är mycket lämpligt till familj eller ett par, som vill driva en trevlig rörelse tillsammans. Fler bilder kan mailas separat. Utbud 33 rum med ca 50 bäddar, alla rum med wc och dusch. Hästenssängar i 22 rum, som är renoverade 2008-2010. Restaurang Konferens- Festlokal Gratis internet, kabel-TV. Alla rum rökfria. Gratis bilparkering Historik Lages är mycket välkänt i Borås med omnejd och har sedan 60-talet varit hotellrörelse, nuvarande ägare har haft det sedan 1987. Omsättning 2010 omsattes totalt ca 5 mkr exkl. moms. Stora utvecklingsmöjligheter. Läge - Lokaler Ligger utmed östra infarten till Borås intill R40 mellan Jönköping och Göteborg. Verksamheten drivs i hyrda lokaler ca 1200 kvm. Konferens / Festlokal Lokalen kan ta upp till 100 personer, man tar emot en del bröllop, högtidsdagar, föreningsmöten mm, denna sida kan utvecklas mycket. RestaurangRestaurangen är en trevlig ljus lokal för ca 90 personer, där serveras frukost, lunch, middag och pizza. Frukost En lyckad dag startar med en komplett frukost, därför erbjuds en rejäl frukostbuffé med bland annat hembakat bröd. Middag A la carte och pizza serveras på kvällen, som kan avnjutas i restaurangen eller på ute terrassen. Naturligtvis finns fullständiga rättigheter. Lägenhet För ett par som vill arbeta och bo i samma fastighet, finns det en lägenhet på ca 70 kvm med litet kök.